Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Два рази?) А по скільки мл крові вони беруть? Я як здавав в Польщі разом з аналізами десь 550-600 мл взяли.
-
А, типу вони відфільтровують плазму, поняв. Цікаво.
-
Подивіться Canada Life та Sun Life
-
Вы как спрашиваете такое - указывайте откуда это принесли. Потом зайдите на сайт ircc и посмотрите что там пишут про дату Последняя дата 31 марта 24
-
Всім привіт 🙂 Підкажіть, будь ласка, побачила таку інформацію, що з 23 жовтня не видають ворк перміт в аеропорту, відправляють подаватися онлайн, а це займає буває і до пів року. Хтось знає наскільки це правда? І чи реально зараз так? Де можна почитати інформацію про це? 😔
-
Та бачила, та казала, та давала.
-
Чесно говоря это на уровне сплетен. Никаких вводных данных, что где почему не выдали. Такое иногда случается когда вьезжают по ETA, и в определённых аеропортах и когда попадутся на дурных офицеров
-
Привіт. Підкажіть, права просто обмінюються в манітобі?як це відбувається?
-
З 23,10 просто стартувала нова програма воз'єднання сім'ї
-
www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/resources.html
-
Дякую 🙏
-
На оф сайте манитобы все описано.так же можно найти по поиску группы шаги для обмена прав. Да, права просто обмениваются
-
Там есть украинский
-
Дякую всім, будемо робити спроби. Усім гарного дня!
-
Да можете в порядке живой очереди
-
Без записи можно прийти в Manitoba Health по адресу 300 Carlton St
-
Доброго ранку! Вже другий день постійно дивлюсь розклад на запис отримання хелс карти і немає місць пише. Може хтось ходив без запису і чи було це вдалою спробою?
-
Може знаєте ще, а можливо зробити х-рей та здати кров без запису? От якщо отримаю сьогодні карту і одразу поїхати зробити
-
Безкоштовно тільки за направленням від лікаря.
-
Спокойно назначьте очередь , я думаю это не более чем несколько дней, сейчас нет большого наплыва людей Это не каждая клиника, там есть несколько адресов которые это делают. Один из них кажется на Вест Портадж
21 Jan 2023, 23:31
143183/187789
about an hour ago