Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На оф сайте манитобы все описано.так же можно найти по поиску группы шаги для обмена прав. Да, права просто обмениваются
-
Там есть украинский
-
Дякую всім, будемо робити спроби. Усім гарного дня!
-
Да можете в порядке живой очереди
-
Без записи можно прийти в Manitoba Health по адресу 300 Carlton St
-
Доброго ранку! Вже другий день постійно дивлюсь розклад на запис отримання хелс карти і немає місць пише. Може хтось ходив без запису і чи було це вдалою спробою?
-
Може знаєте ще, а можливо зробити х-рей та здати кров без запису? От якщо отримаю сьогодні карту і одразу поїхати зробити
-
Безкоштовно тільки за направленням від лікаря.
-
Спокойно назначьте очередь , я думаю это не более чем несколько дней, сейчас нет большого наплыва людей Это не каждая клиника, там есть несколько адресов которые это делают. Один из них кажется на Вест Портадж
-
Той, що для іркк про 90 днів після прильоту
-
Можно с картой пойти в волк-ин клиник и если нужно врач даст направление на анализы и рентген. (Или вы спрашиваете про мед осмотр для снятия ограничений с ворк пермит?)
-
Дякую
-
Дякую
-
Тобто, якщо ми будемо летіти по Cuaet, то все добре буде? 🥺
-
Я два дня назад получила WP в аэропорту Торонто. Не переживайте.
-
Я сама в березні лечу
-
Доброго дня , чи є тут лоу кост дентал клінік в Вінніпезі ?
-
Прилетіли 2 листопада Все видали і дитині також свій документ Все самі оформили В нас нічого не питали Головне роздрукуйте попереднє одобрення на ворк перміт (якщо вам його відправили) Це має бути останній лист у вашому кабінеті на сайті
-
umanitoba.ca/dentistry/community-and-partners/community-oral-health
-
Ми летіли 6го листопада через Торонто, було дуже багато українців, офіцери одразу самі направляють до потрібної кімнати, все зробили достатньо швидко і без проблем. На пошту ворк перміт не отримували. Тож не хвилюйтесь, все буде добре)
21 Jan 2023, 23:31
143194/186996
23 minutes ago