Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо англійська норм, Winpak майже постійно набирають
-
По поводу фото в поло парке, отправляют сразу на почту цифровые фотографии.
-
📌Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍
-
Думал фото скинуть,а Вы думаете фото недостаточно?
-
Спасибо большое,я думаю написать от руки на английском и заверить у Канадского натариуса
-
Огромное вам спасибо, я тогда делаю appointment)
-
Всем привет . Отдает или продает кто то диван ?
-
В частном доме есть места по 600 баксов на самом Весте . В Конце Портетдж.
-
Друзі, нагадую, що вже завтра Ukrainian Resistance Winnipeg організовує мітинг, долучайтесь. Давайте подякуємо Канаді та канадцям за всю підтримку! Нагадаємо,що в Україні щодня люди боряться за свободу! Покажемо нашим воїнам, що про них памятають в кожному кутку планети, адже відео буде ширитись в просторах інтернету! Зберемось всі разом,щоб відчувати єдність! ⚠️Що очікувати? Збираємось біля Legislitive, де буде основна частина о 16:30.Після, ідемо до Manitoba Start, розтягаємось обабіч дороги ланцюгом плакатами та прапорами 🇺🇦🇨🇦 до дороги і цим привернемо більше уваги перехожих, біля 17:20. ⚠️Приносьте прапори 🇺🇦 та 🇨🇦
-
Вітаю☺️ Проводимо розіграш , дуже крутих призів 😍 🎁1 місце - новорічна міні фотосесія в студії з святковим декором 🎄 🎁2 місце - десерт на вибір . Асорті трендових і мега-смачних десертів Mochi і Macarons або Торт «шоколадно-апельсиновий» в новорічному декорі 🍰 🎁3 місце - на вибір: ліфтинг/нарощення вій чи корекція та фарбування та ламінування брів )🎁 Переходьте в інстаграм та беріть участь ☺️ www.instagram.com/p/Cz2c7lZujzx/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ==