Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день. Я з сім'єю прилетів в Торонто 20.11 , заселили на 2 тижні, але планую летіти в Вінніпег, скажіть будь ласка, нас заселять безкоштовно в Вінніпег, поки ми оренду не знайдемо? І наскільки заселять? буду вдячний за відповідь
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
Тут с этим тяжело , сам 4 месяца искал бюджетный вариант , и чтоб не гнилая ) но таких нет , как минимум пороги гнилые в щепки просто . Все что от 1000 до 4000 ржавое и нуждается в сварке 90% . По итогу купил за 1000 за ведомо зная что она ржавая и без скрытых сюрпризов . По итогу получится машина в районе 4000 тыс но я знаю что в ней все сделано и поварено и т д . Нормальное авто без грандиозных вложений встанет в районе 7 тыс
-
Доброго ранку. В Вінніпезі заселяють на місяць за провінційний бюджет Манітоби! В аеропорту Вінніпегу є стійка з сонячниками там будуть волонтери але якщо їх не буде тоді там буде телефон та листочок зі списком готелів які беруть участь в програмі, Ви телефонуєте до одного з них, кажете скільки Вас чоловік і вони присилають за вами машину (безкоштовно). Welcome to Winnipeg
-
Тут контакты Бориса скидывали, вот ее рекомендую для осмотра. Он часто делает
-
+1 (204) 955-6772 Борис
-
Добрий день.Підскажіть будь ласка,вчора оформили і отримали дебетову карту для отримання урядової допомоги.Коли можна оформляти заявку для отримання урядової допомоги? Бо чув , можна через 36 годин оформлятись.
-
Доброе утро,подскажите пожалуйста кто знает как закрыть счёт в fido и bell?Как гидро закрыть,в офис надо к ним ехать(снимали авто платежи)?Спасибо