Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вы давно здесь?
-
ну так а як по Вашому повинно бути? ти повинен прийти без рекомнедацій, скілів і тобі повинні дати гарну вакансію та гарну зп? Воно ж так і повинно працювати, коли ти хочеш гарну зп, роботу яка подобається, в тебе і повинні бути рекомендаціі та досвід в цій роботі. а ви чогось це називаєте кумівство.
-
Чуть больше года)
-
Так, стоп, а хто сказав, що без скілів? Is it an accusation? :D Я хочу однакових умов по найму для всіх, а не ситуацію, коли умовний "друг брата кума" має більші шанси, тому що його рекомендують, а порівнювати скіли з ноунеймом з вулиці (тобто мною) ніхто після рекомендацій не буде. Ментальна гімнастика якась почалась
-
Бывалый. В какой сфере работу ищешь?
-
Кто ищет тот найдет
-
От серед продаванів як раз індусів багато, до речі 🙃
-
Нашел работу на заводе)
-
Уехал в конце?
-
Искал. В основном продаваном, куда-нибудь всякой электроникой/бытовой техникой торговать. Ставка не сыграла)
-
Було б чудово хоч раз до інтерв'ю з такими добратись)
-
Можно заказать телефон на Амазоне и выбрать возможность кредитования. Нужны только права или ID
-
Affirm работает также с Амазон и т.д. Очень большая компания занимается кредитованием потребительских кредитов
-
Привіт! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 5 років із вищою профільною освітою. Допоможу полюбити англійську мову, приберу мовний бар'єр, розповім, як краще вчитися і досягати поставленої мети. Працюю з людьми віком від 14 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Усі записи-конспекти уроків будуть доступні в електронному форматі. Комунікативний підхід. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - Розширення словникового запасу - підготовка та складання іспитів в університетах - англійська з нуля Перше заняття – безкоштовно, на ньому визначаємо цілі та методику роботи, знайомимося. Зараз працюю онлайн, вартість заняття – 300 грн/год. Записуйтесь на пробне заняття в особисті повідомлення