Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А до чого тут це? 😀
-
Більше ніж. Але тільки за останній час я бачила тут кілька людей з таким посилом: "Я приїду у ваш 💩 Вінніпег, отримаю тут швиденько ПР і поїду з вашого села". Не можу порадіти тому, що завдяки ним час розгляду номінацій може затягнутись. Тому мені абсолютно байдуже чому звідси "багато ваїзжають" 😉
-
Щоб найти роботу, і її дуже багато, треба дві речи: 1. Водійське посвідчення 2. Англійська
-
Це називається рамдомно?
-
Теж так думав, але тут бомжів менше ніж в Ванкувері.
-
Ви якось рандомно з теми на тему переходите. Важко уловити суть розмови.
-
І тут відносно все близько. І квартира дешева, чесно я думав що дійсно тут 💩
-
Спасибо большое 🙏🏻
-
Спасибо большое 🙏🏻
-
Доброї години усім , підкажіть будь ласка скільки треба часу пропрацювати щоб отримати піар в провінції Манітоба , у Вінніпег наприклад ? Та яка ситуація з працевлаштуванням в місті Вінніпег , якщо скажимо є вільна англійська C1 але нема досвіду водіння чи немає бажання працювати на будові ,чи є сенс щось шукати окрім ? Планую переїхати з Калгарі бо тут дуже дороге житло і складно з роботою
-
Пів року на любій роботі і рівень мови не нижче 4 бали. З роботою капець. З англійською і з правами на авто, ще якось петляють
-
Таке не знаю
-
При умові що є джоб офер, який дає 500 балів , а провідні бали десь 600, то я рахував що з моєю так собі англійською виходить більше 800 білів
-
Роботу можна змінити після погодження з MPNP.
-
Не дуже впливає
-
Пів року для PR, точніше щоб мати право податися на номінацію від провінції Манітоби, яку ждуть від 3-х місяців до пів року, а може більше, не скажу точно. Але продовжувати треба і далі працювати на тій роботі, якщо зміниться робота , то все заново
-
Так вони втрачають 100балів, тому це так собі конкуренція
-
Буду знати
-
Неодноразово обговорювалося тут: t.me/uccmb
-
Ну так у вас 800, а там одразу мінус 100, а отже ви будете розглядатись раніше них, тому все ж - впливає
21 Jan 2023, 23:31
145090/187611
about 7 hours ago