Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А чого ви через авіакомпанію самі не берете?
-
Вымысле ? Потому что там дешевле 😅
-
Доброго ранку, не можу взяти впоймент на CIBC, пише аж на 15 грудня(є навіть і на січень), чи хто робив в BMO і чи треба там мобільний номер мати? Дякую за відповідь
-
В bmo нужен канадский номер
-
Я не пойму,на сайте Westjet цена указана с багажом или нет? Торонто- Виннипег пишется 99.00$.На Киви пишут 23 кг ,а на сайте ничего не видно.Подскажите пожалуйста.
-
Такс летіли через них
-
В Вінніпезі є магазин сувенірний Svitoch,там власники українці,6 доларів за 1 кг і посилки до 30 кг
-
Спасибо, но это не мист ?
-
Якщо тут є кухарі з досвідом роботи які шукають роботу, присилайте мені резюме, передам шефу фейрмонт готеля, також шукають посудомийників. Або зайдіть в готель і залиште резюме на рецепції. Попередньо складіть резюме канадського зразка
-
Візьму на підселення з 1 грудня порядного хлопця, маю вільну кімнату в квартирі, 430$ на місяць, є кухня, ванна, туалет, більярдна кімната, пралка, сушилка, ps5, пишіть в лс
-
Може хтось знає робота у нічну зміну де можна щось найти
-
**Sale** Mr. lube & Tires Only at location : 1076 nairn ave. 30% Off from any synthetic oil change (only today). & Buy 3 tires (any brand) and get 1 for free. (Only today) (NOV 30, 2023) Store phone number: 204-661-8189
-
Just in time! Thank you 😊
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Всем привет. Ищу подработку после 18:00 🕕. По профессии автомеханик. Машина имеется, Английский слабый. Буду рад любой подработке и информации.
-
Могу помочь в Скошабанк , если актуально, пишите в личку
-
Правильно , надо покупать зимнюю резину вовремя , даже если машины нет )😂😂потом пригодится
-
Я платив за 2 чемодана по 99$ за кожен , через westjet
-
Там должно быть написано. У меня был включён багаж 23 кг. Не включён если вы берете самый дешёвый билет где только ручная кладь.
-
2чемодана по99дол. Це 200дол.
21 Jan 2023, 23:31
145300/187166
about a minute ago