Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ничего страшного, ненормальным быть нормально
-
Дістали захисники рускава міра які сидять тут , їдьте до путєна , там явно вам раді будуть і вашему язику 😛
-
Що за смайлик? Чому ви не в россіі? Чому приїхали в Канаду по програмі для українців? Це от реально бридко)
-
Когда кажется , креститься надо
-
Нормальні люди вже не говорять)
-
Доброго дня хто є в групі зі Стрия,Львівська обл.???
-
а ти чого тут сидиш? Тусуй в неньку, до львіва, там будуть явно раді твому патріотизму. А то тцкашники вже заєбались ловити людей по вулицям.
-
Привіт, так є, що вам потрібно?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Дістали хазяїва світу, які гастролюють всюди і переслідують співвітчизників розповідаючи кому де жити і якою мовою спілкуватися. Ви не в Україні, тут демократична країна в якій працюють закони і захищають всіх від дискримінації за будь-яких ознак. Якщо вам це недовподоби, або не відповідає вашому менталітету, Ви не вмієте вести себе в цивілізованому суспільстві, то це скоріше за все не ваша країна і вам треба подумати над передислокацією, а не інших відправляти кудись там.
-
Ну я думаю вешать ярлыки тоже своего рода означает дискриминировать ))) Я за то что пусть каждый дрочит как он хочет 😂
-
Мужа пусть отправит захищати неньку
-
Колхозники понаехали и ещё что-то говорят . А воевать никто не хочет
-
Илона как всегда расставила все точки над И , поддерживаю целиком и полностью
-
У одарённых людей всегда две крайности
-
Бо вони теж люди
-
Підтримав російськомовних просто
-
Вибачай не хотів образити
-
Варто групу перейменувати на for rusia …
-
В фортецю Вінніпег 🤡
21 Jan 2023, 23:31
145464/187763
about an hour ago