Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1110062707T Offline
    t1110062707T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ми знайшли кішку на сайті Kijiji безкоштовно - просто віддавали люди в добрі руки. Стерилізація в Winnipeg Human Society +вакцинація і ліцензія $20, переноска на Amazon.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1096190359T Offline
    t1096190359T Offline
    Майлі
    wrote on last edited by
    Всім привіт, хтось живе на бейсмент де взагалі немає вікон? Відпишіть будь ласка в особисті 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TuC0
    wrote on last edited by
    Это незаконно вроде бы как
    1 Reply Last reply
    0
  • t1339182766T Offline
    t1339182766T Offline
    Борисенко Анастасия
    wrote on last edited by
    Доброго дня,підкажіть,  хтось отримав паспорт після того як робили в Торонто? Скільки чекали? На сайті є послуга замовити платну доставку з України, хтось користувався цим?
    1 Reply Last reply
    0
  • t524728950T Offline
    t524728950T Offline
    Oleh Kupronis
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Я новоприбулий, шукаю роботу. Якщо у вас є якійсь варіанти будь ласка напишіть мені в приватні повідомлення, буду дуже вдячний. Автомобіль є, тож проблем з транспортом не маю. Англійська розмовна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Всем добрый день, ищу временную работу на две недели, начиная с 18 декабря, много чего умею, могу помогать с ремонтом,переезды, на производстве, оператор forklift, оператор lazer, CNC, Если у кого-то есть какие-то варианты где нужен нормальный человек на короткий срок напишите мне в личку пожалуйста 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Добрий день. Чекали 4 міс. У консульстві залишали конверт, поспорт надійшов поштою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Станіслав
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Здаємо в саблет 2 bedroom квариру 📍East Kildonan (365 Thames ave) Договір до 1 квітня. 💵Ціна 1422 в місяць, всі комунальні включені. До квітня зробимо знижку до 1300. Заїхати можна 23 грудня, оплата з 1 січня. Поряд ходять автобуси #20, 11, 44, 45, 47. Садок, школа та walk in в 500 метрах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633157630T Offline
    t1633157630T Offline
    Nataliia Chorna
    wrote on last edited by
    Наймання доглядальниці для літньої людини з деменцією та невеликою мобільністю Повинен мати певний досвід роботи з деменцією або хворобою Альцгеймера, вміння займатися особистим доглядом, готувати їжу, займатися дрібним господарством. Посвідчення водія та автомобіль. Розташований у містечку Бердс-Гілл, за п'ять хвилин їзди від продуктового магазину Sobeys у Бердс-Гілл у Іст-Сент-Полі. платять 20 доларів США за годину та мають доступні 30 годин кожні два тижні. Додатково можуть бути доступні додаткові години. Будь ласка, зв'яжіться з Рамоною 204 583 6420
    1 Reply Last reply
    0
  • t518075961T Offline
    t518075961T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Можливо комусь треба безлімітний проїзний на цей тиждень (в нас їх два) Купляли бо страховка від mpi не включає машину на заміну поки наша в ремонті, але на сто все ж дали іншу машину Ціна одного 28, 2 віддамо за 50
    1 Reply Last reply
    0
  • t626484439T Offline
    t626484439T Offline
    Anna Gimadeeva
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть як сплачувати рахунок у manitoba hydro?
    1 Reply Last reply
    0
  • t518075961T Offline
    t518075961T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Не поняла вопроса Эта карточка безлимитная на неделю, это не винпасс Одна стоит 28$ Мы брали две, так как и я парень
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Богдан
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Шукаю кімнату чи однокімнатну квартиру . Бажано в цих районах KILDONAN CROSSING. MISSION GARDENS та поблизу. Розгляну також і інші варіанти. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    😡😡😡
    wrote on last edited by
    А в чем смысл ? Безлимитный на неделю стоит столько же ,28$?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🤍
    wrote on last edited by
    всім добрий день! я заздалегідь перепрошую за можливе дурне питання, просто для мене це буде перший переліт за океан, тому хотіла порадитися зі знавцями) я збираюся летіти до Вінніпега наприкінці січня 2024 року. на офіційному сайті авіакомпанії квиток коштує $1050. і десь я побачила запис про те, що набагато дешевше вийде взяти квиток туди-назад, щоб заощадити. я вирішила вибрати round-trip на офіційному сайті авіакомпанії з вильотом у січні і назад умовно на серпень, і квиток виходить не $1050, а $745. я щось прямо приємно здивувалася. підкажіть, будь ласка, чи точно "прокатить", якщо взяти round-trip і летіти з квитком дешевше?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Купували в січні квитки на сайті ЛОТ, Варшава -Торонто в обидві сторони десь на 30% було дешевше ніж в одну сторону. Деякі люди купують там по стрьомних групах якісь білети, але я не ризикнув так робити, бо це був перший перельот за океан, не хотілося гратися в рулетку 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5764128838T Offline
    t5764128838T Offline
    Aleksandr Lunhu
    wrote on last edited by
    Добрый день, подскажите пожалуйста может кто-то занимается сваркой,мне нужно немного сварочных работ по велосипеду или подскажите контакты? Благодарю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alina igorevna
    wrote on last edited by
    читала что авиакомпании не очень любят такие «махинации» с билетами, и обратный билет можете вернуть, но могут ограничить вас в использовании услуг данной авиакомпании впредь) не знаю, на сколько это правда, но то что они понимают такие схемы это факт)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    У нас за 3 билета 900кад дешевле вышло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alina igorevna
    wrote on last edited by
    возможно, в частности у девушки выше получается на 300 долл дешевле)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags