Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Хто зареєструвався на Різдвяний кошик і ви не знаєте англійської,можете прийти сьогодні до 15 години і забрати.Скажіть що ви з України і мене покличуть
-
друзі, підкажіть, будь ласка, чи можна взагалі змінити електронну адресу на ircc, якщо доступ до неї був втрачений? моєму чоловіку скоріш за все прийшло letter of introduction на почту, яку він вказав при реєстрації, але на жаль він більше не має доступу до цієї пошти.
-
Це онлайн, зайдіть на їх сайт, заповните форму, на протязі 3-4 тижнів прийде лист на пошту з номером. Далі номер ввести і буде ваш аккаунт
-
нам не дає змінити пошту в налаштуваннях профілю 😢 а letter of introduction немає в аккаунті ircc, мені наприклад він прийшов тільки на пошту. чоловіку скоріш за все також
-
Якщо пам'ятаєте пароль, то зайдіть в акаунт ircc і завантажте LOI звідти. Там же і пошту можна змінити в налаштуваннях профілю.
-
є всі документи, крім letter of introduction
-
дивились, немає
-
Та не може бути. Внизу знаходите і клацаєте Check full application status, і там є всі документи. На пошту вони просто дублюються.
-
Друзья, подскажите пожалуйсто, если работал на сезонной работе и сей час отправляют на пособие на зимний период. Это нормальная ситуация для дальнейшего получения ПР?
-
Ну тоді вихід один - писати в кризову форму.
-
Спасибо
-
У кого є правила дорожнього руху щоб вивчити та здати на права тут в Канаді ?
-
Не будет, если у вас к моменту подачи на pr будет работа
-
Я знаю. Однако, если я по буду месяц- два на этом пособии пока найду работу, не будет ли эта ситуация считатся в минус при получении ПР?
-
Для дальнейшего получения pr нужна не сезонная, а постоянная работа, то есть permanent full-time job
-
Кирил а от куда у вас эти познания, где черпаете?
-
Да, за каждый заработанный доллар будут отнимать 50 центов с пособия
-
То есть я могу и пособие получать и работать на другой работе?
-
Может кому интересно будет, Murray Hyundai ищет wash bay attendant . Зп минималка, фулл тайм. Доки дают. Адрес: 1700 Waverley St D, Winnipeg, MB R3T 5V7 . Нужны права. 🪪. Парень предыдущий уезжает в Торонто потому ищут.
-
Можно работать и подрабатывать, но тогда и пособие будут платить меньше
21 Jan 2023, 23:31
145822/186875
about an hour ago