Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Magellan Aerospace Standard Aero Emergent BioSolutions Argus Cadorath Collins Aerospace Standard Manufacturer Services Reliance Russell Metals Arroquip Dynamic Price industries Maple leaf Construction Maple Leaf Consumer Foods Monarch Industries Boieng Motor Coach Industries New Flyer Cascades First light safety product Macdon Buhler Kitchen Craft The CTD Group Bradstreet Forthright Properties Крупные компании и заводы в Виннипеге
-
Продам Marshall Major 4 140$
-
Продаю Шуруповерт Milwaukee с батареей и зарядным устройством В отличном состоянии,использовали 2-3 раза Прошу 120$
-
Привітик всім:) можливо хтось знає місця, де можна на малині повчитись трохи?:) Якесь поле велике або парковка… щось таке
-
Дякую вам:)
-
Мне самому не надо, но я порекомендую Вам сделать фото так, чтоб видно было сколько у батареи Ампер-часов (здесь скорее всего 1,5) и чтоб у дрели (это именно дрель, а не шуруповерт) было видно, есть ли функция перфорации или нет.
-
Добрий вечір! Чи хтось звертався тут до ортодонта? Можете порадити? Можливо є українсько-російсько мовні ? Може польський?
-
Спасибо за совет ☺️
-
Работа мойщика машин в автодилере : 1700 Waverley St D, Winnipeg, MB R3T 5V7 . Обязательно знать Английский и говорить без Гугл транслейта. Права нужны. Желательно жить неподалеку чтобы легче добираться. Зп минималка фулл тайм, джоб оффер предоставляют.
-
Доброго ранку всім) Маю таке питання, не отримала ще досі жодних кліматичних, хочу поїхати в офіс, перепитати, що не так, може якісь документи їм треба. Але не можу знайти адресу. Хто їздив туди, підкажіть будь ласка локацію. Наперед дякую ❤️
-
В мене покритя всі полоски, як був збій то не було нічого.
-
Збираю людей для гри в волейбол На цю суботу на 1 годину гри десь на 13:00 Плата 10 доларів за кожного гравця Адреса 2600 Wenzel St, East Saint Paul, MB R2E 1E7 Їх сайт www.thebvc.ca/court-rentals Це за містом, якщо в когось не буде можливості добратися тоді ті хто має автівку зможе вас підібрати Якщо ставте
-
Привіт, можливо хтось знає чи надають ще безплатний готель і як це працює зараз ? У мене знайомі прилітають, тож хочу дізнатись інформацію