Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Кто в паломино?
-
Якщо ви зараз в Європі,то ніяких проблем не має бути.Ми з тимчасовим захистом Словаччини(більше року) літали з Братислави до Мілана,і назад,ні в кого ніяких питань не було.Бо це внутрішні рейси ЄС.А в Канаді наскільки знаю,з досвіду знайомих, байдуже чи є у вас тимчасовий захист чи ні.Якось так,якщо я правильно зрозумів ваше питання.
-
Точно ничего не знаю, но помню что рассказывали, что при покидании Европы в аэропорту в Германии пограничники "докопались" почему просрочены документы на пребывание в Европе. Но после объяснения - выпустили без проблем. Насколько я понимаю - у вас до Парижа это "внутренний" рейс в шенгенской зоне, там некому проверять сроки в вашем паспорте. А при выезде из шенгенской зоны (что произойдет только когда вы пойдете на посадку на ваш Монреальский рейс) пограничникам важно что вы уже сами покидаете Европу и им не нужно возиться с вашим депортированием и оформлением кучи бумаг. Как-то так я это себе представляю. Может кто из побывавших в такой ситуации сможет поправить...
-
Вот линк внизу. MPI ( Manitoba public insurance) это манитобская провинциальная страховая компания уполномоченная заниматься лицензированием, страхованием всех водителей и автомобилей в Манитобе. Если нет прав выданных в Украине, смотрите что надо сделать для прав из non-reciprocating country. www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Привет всем, посоветуйте корм для котов в Канаде. у меня Британец.
-
З досвіду знайомих, вони навіть не закривали тимчасовий притулок в тих країнах звідки їхали (наскільки це стане проблемою при отриманні наприклад ПР,не знаю,особисто я б краще закрив)А з досвіду польотів всередині ЄС,едині з ким були проблеми,і хто не визнавав тимчасовий притулок інших країн,була Угорщина.Німців,австрійців,поляків та італійців не цікавило нічого окрім закордонного паспорту.
-
90 дней с любыми правами можно ездить по приезду.
-
Доброго ранку, маю питання шановні: залишив машину на паркінгу, коли прийшов то побачив протертість на крилі і бампері , які мають мої дії що до страхової…?
-
Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Я кормлю роял каніном як і в Україні