Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Точно ничего не знаю, но помню что рассказывали, что при покидании Европы в аэропорту в Германии пограничники "докопались" почему просрочены документы на пребывание в Европе. Но после объяснения - выпустили без проблем. Насколько я понимаю - у вас до Парижа это "внутренний" рейс в шенгенской зоне, там некому проверять сроки в вашем паспорте. А при выезде из шенгенской зоны (что произойдет только когда вы пойдете на посадку на ваш Монреальский рейс) пограничникам важно что вы уже сами покидаете Европу и им не нужно возиться с вашим депортированием и оформлением кучи бумаг. Как-то так я это себе представляю. Может кто из побывавших в такой ситуации сможет поправить...
-
Вот линк внизу. MPI ( Manitoba public insurance) это манитобская провинциальная страховая компания уполномоченная заниматься лицензированием, страхованием всех водителей и автомобилей в Манитобе. Если нет прав выданных в Украине, смотрите что надо сделать для прав из non-reciprocating country. www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Привет всем, посоветуйте корм для котов в Канаде. у меня Британец.
-
З досвіду знайомих, вони навіть не закривали тимчасовий притулок в тих країнах звідки їхали (наскільки це стане проблемою при отриманні наприклад ПР,не знаю,особисто я б краще закрив)А з досвіду польотів всередині ЄС,едині з ким були проблеми,і хто не визнавав тимчасовий притулок інших країн,була Угорщина.Німців,австрійців,поляків та італійців не цікавило нічого окрім закордонного паспорту.
-
90 дней с любыми правами можно ездить по приезду.
-
Доброго ранку, маю питання шановні: залишив машину на паркінгу, коли прийшов то побачив протертість на крилі і бампері , які мають мої дії що до страхової…?
-
Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Я кормлю роял каніном як і в Україні
-
По поводу временной защиты: Сейчас ряд стран автоматически закрывает защиту через пол года после выезда из страны. Нужно узнавать в той стране где находится человек. В Норвегии (где я сейчас нахожусь) защиту не закрывают когда ты хочешь, они закрывают через 6 месяцев после выезда из страны автоматически
-
Тут практично всі ті самі марки є що і всюди. Я купую спеціалізований (бо є проблеми зі здоров'ям). Часто в зоомагазині можуть порадити хороший корм саме для вашого кота, і з огляду на його потреби.
-
Вітаю! Шукаю руммейта у 1 бедрумну квартиру за адресою 133 Niakwa rd, район St. Vital. Гарний будинок з басейном, терасою, кімнатою відпочинку, підземним паркінгом. У 3-5 хвилинах ходьби 2 автобусні зупинки, до центру міста 15-20 хвилин максимум. У пішій доступності є магазини: Доларама, Фрешко (5 хвилин), суперстор (10 хвилин). Також ТЦ Сент Вітал (10 хв автобусом). Сама квартира після косметичного ремонту у чудовому стані. 567 оренда 30 хайдро (в середньому) інтернет 44 страхування 12
-
Залежить від вашого рівня. Моя персональна рекомендація - треба не вчити англійську ( тобто не тільки вчити мову), але спеціально готуватися до цього специфічного тесту. Жінка колись здавала IELTS кожного місяця бо їй було потрібно мати не менш 7.5 по кожному розділу. Здається більш 6 разів здавала, щоб усі зірки зійшлися. Казала що найкраще допомогло вивчати з цим сайтом. www.ielts-simon.com/
-
Как зовется группа?