Winnipeg for Ukrainians - chat
-
а вообще можете обратиться к консультанту,ладно будут проблеммы решайте..)✌️
-
это чепуха, основноё что б продлили пасспорт
-
А как быть тем у кого паспорт заканчивается вместе с ворк пермитом? Еси процедура по его продлению?
-
Доброго дня, перездаємо будинок з 19 січня, але можна засилитися раніше, 3 кімнати 2 ванни, ціна 1800, адреса 1352 Magnus Ave. Якщо зацікавленні звертайтеся до п.п.
-
Помітила, що багато хто перездають арендовані помешкання. В чому причина?
-
Добрый день, подскажите может у кого то есть пример письма от работодателя с Украины для подтверждения опыта, что там нудно указать?
-
Можливо хтось порадить, з власного досвіду,на що звертати увагу під час пошуку арендованого житла в Вінніпезі?
-
Зрозуміла, дякую.
-
Це теж одна з причин
-
Бо я вже ненароком подумала, що то так багато людей їдуть з Вінні/Канади.
-
Переїзд чи покупка власного. Без передачі новому власнику не буде повернення депозиту
-
Дякую
-
відгуки про лендлорда, район, транспортна розв'язка якщо не буде авто в короткий термін, доступність магазинів.
-
Для крепких духов или с крепким духом , как вариант 😅
-
Даунтаун для крепких духом
-
На відстань від Downtown, чим далі ,тим краще
-
Живу в даунтауні більше року. Жодних проблем ніколи не було. Він великий і дуже різний. Уникати треба портейджу та мейн стріт.
-
Доброго дня! Мене звати Софія і я можу побути в ролі няні для вашої дитини. Відповідально ставлюсь до дітей а також маю досвід. Звертайтеся в особисті якщо потрібно.
-
Ага 😂 Великий і чудовий, 6 міс у дордаш мій досвід.Впевнено кажу ,що то не для життя з дітьми аж ніяк.
-
Будьте как этот паренек со щитом и удары в спину в даунтауне не страшны 😄
21 Jan 2023, 23:31
148159/186880
about a minute ago