Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Храните чеки на медицинские услуги ( лекарства по рецепту, дантист, физиотерапия, и т.д.)
-
Оплата прошла!!! Прошу прощения Всем добрый вечер 🐴💖
-
Продам гиф карту в магазин обоев на 100$
-
І шось по-прайсу
-
А підскажіть-но де українці стрижуть
-
Здрастуйте
-
Здрастуйте, ще актуально?
-
+1204-290-8045 Славік добрий перевізник, рекомендую
-
Привіт. Айфон 8+ 64gb 79% battery Без пошкоджень 150 cad
-
Бесплатно заберу
-
Не ти один
-
Там сама батарея это уже неполадка
-
Доброго вечора всім! Кому цікава робота в доставці Дордаш або таксі Убер, 29.12 в районі 11.00-12.00 зможу взяти з собою на 3-4 години на свою зміну і за цей час все розповісти з власного досвіду роботи. Працюю по Winnipeg East. Це район Килдонан та Транскони. Маю досвід майже рік роботи в доставці і таксі в Вінніпезі та майже 5 років роботи в Убер в Україні . Заздалегідь хочу написати, що це безкоштовно, без всіляких рефералок та інших бонусів для мене. Мій друг хоче спробувати цю роботу на вечір і вихідні дні, попросив трішки навчити тонкощам. Є ще два місця на задньому сидінні, тому у вигляді волонтерства покатаю і розповім все, що знаю з власного досвіду(Грошей мені не треба, заробимо їх разом))). Якщо когось цікавить, напишіть у приватні. Гарного вечора)
-
Добрый вечер скажите пожалуйста номер украиноязычного сотрудника автопак,если у кого-то есть 👍
-
Спасибо большое 👍
-
Тут на 865 Mcgregor st. Звуть Світлана
-
Доброго ранку усім. Ми із сім'єю переїжджаємо з Тернополя у Вінніпег на початку лютого та маю кілька запитань до укаїнців які пройшли даний етап. 1. Чи потрібні дані (перекладені) про отримані прививки в Україні для дорослих та дітей шкільного віку? 2. Яка кількість грошей (CAD) потрібна до отримання допомоги по CUAET? 3. Чи потрібно обов'язково реєструвати тварину (КІТ) по приїзду у ветеринара. Та чи пускають у безкоштовні готелі з котом? 4. Чи розмовляють по українськи (російськи) на довідці в безкоштовних готелях?. 5. Будемо надзвичайно вдячні якщо підкажете ще різні нюанси по підготовці до виїзду та нюанси на початку життя в Канаді.😚
-
You have 10 USDT in your wallet you can make income profit daily and no need to transfer your money to another, also no need to wait time for transfer your profit. If you interested, just ask me " How to".
-
Доброго дня. 1. В мене не запитували дані про вакцинацію, я приїхав у лютому. 2. Для отримання допомоги не потрібно надавати інформацію про доходи чи комусь платити. Все робиться самостійно та дуже швидко. 3. У безкоштовні готелі пускають, головне просто проінформувати одразу на стійці. 4. Шанс дуже малий що розмовляють співробітники готелю українською хоча я зустрічав такі випадки. Можете дуже просто користуватись перекладачем)
-
В Fairfield inn hotel есть много украино язычных работников , я там месяц жил
21 Jan 2023, 23:31
148195/187489
25 minutes ago