Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Зависит от -ваших скидок за безаварийную езду -дополнительных наворотов на страховку - стоимость ремонта вашего конкретного авто ( новое и редкое - дороже) Я знаю людей которые платят 1000 в год и таких которые платят 4500 в год. В очень среднем - около 200 в месяц.
-
Обращался в сервис хонда?
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta
-
Зима вернётся
-
Потрібна допомога !!! Мій чоловік, молодший лейтенант Збройних Сил України, Шлєпанов Євгеній Леонідович, захищаючи Україну, 28.09.23 в районі с.Вербове Запорізької області отримав поранення , з наступною ампутацією обох кінцівок . Потрібне протезування та реабілітація за кордоном Просимо про допомогу всіх небайдужих 4211130501050688 Шлєпанов Євгеній Леонідович
-
Потрібна допомога !!! Мій чоловік, молодший лейтенант Збройних Сил України, Шлєпанов Євгеній Леонідович, захищаючи Україну, 28.09.23 в районі с.Вербове Запорізької області отримав поранення , з наступною ампутацією обох кінцівок . Потрібне протезування та реабілітація за кордоном Просимо про допомогу всіх небайдужих 4048197561397589 Шлєпанов Євгеній Леонідович
-
Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Доброго ранку .Хто може допомогти зробити резюме безкоштовно . Дякую