Winnipeg for Ukrainians - chat
-
але у них часта зміна кадрів. я там також була в минулому році.
-
Онлайн неможливо подати резюме? Ви можете адресу фабріки скинути? Є посилання на сайт фабріки, але без адреси. Це магазин для замовлення одягу і вакансії по всьому світу, окрім Вінніпегу.
-
я їздила туди , заповнювала там анкету з резюме Вони сказали, що через три місяці знову потрібно подавати резюме .
-
Скажіть, будь ласка, ви з фабрікою зв'язувались за телефоном, або іздили на саму фабріку? Ви працювали на фабриці, чи тільки намагались попасти на роботу?
-
ні, не думаю
-
Зараз пошукаю. То ви знову будете їхати на фабріку подавати заявку?
-
Дякую
-
В траке нужно смотреть сколько он тянуть может, обычно тянуть до 4к фунтов
-
я не знаю чи можна онлайн подати заявку. Але краще персонально туди поїхати , себе показати і спитати особисто про вакансії. В Гуглі знайдіть адресу, це просто.
-
А фабрика вроде тоже подходит
-
6 місяців працювати на одному місці на одній посаді достатньо в Вінніпезі
-
Чтобы подать заявку на pr нужно полгода и больше работать на организацию, которая ведёт деятельность и получает доход в манитобе
-
Кажуть, що для піару добре працювати на фабриці або на заводі.
-
Що не так з птахами вже?))
-
Дякую за інформацію. Добре, буду шукати щось інше. Чула про таке, але про інше місце.
-
Який птах, така й фабрика 🌚
-
Підходить будь який роботодавець який працює 3 і більше років в Манітобі
-
Спасибо большое. Я уточняю, потому, что в Виннипег буду ехать. НЕ знаю куда можно податься, слышала о фабрике, которая подходит.
-
Гусь має дуже погану репутацію як роботодавець, багато кейсів де людей звільняють коли їм залишається тиждень чи менше до 6 місяців фул тайму, відношення теж таке собі. При нагоді, шукайте ще щось.
-
Я написал более широкое толкование, а не "хорошо для пиара работать на фабрике или на заводе"
21 Jan 2023, 23:31
about a minute ago