Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Так это не выгоняют а простят пересесть Вы так выразились будто выгоняют из аэропорта
-
Там сидения возле каких то стоек регистрации что ли, и как бы если тебе не туда, то просят уйти
-
Выгонять ? Не имею права вообще ) Люди могут хоть сутки сидеть лежать рейс Это нормально
-
Я прилетел в Торонто в 8 вечера а вылет был в Виннипег в 6 утра. Спокойно спал сидя на лавочке никто никого не выгонял но я был во втором терминале
-
Так як це не буде включено в ціну білету?
-
вже рік здаєте кімнати то ніяк не здасте😞 То людям потрібно на кухні їжу готувати, пиріжки котлети... бо харчуватися через делівері не витягнеш. Я до того, щоб ви в обяві дописали фразу : на кухні часто не з'являтися. 😆
-
Ну значит третий, уже подзабыл, помню что точно не первый 😁
-
Вы уверены про второй терминал? В Торонто есть первый и третий...😁
-
Спасибо!!!
-
Вараша - Порто - Торонто - Виннипег
-
Через Варшаву летели?
-
Вот и у меня такая беда( не нашли где можно оплатить отсюда?
-
Вы что думаете что мы только один дом сдаем ? Некоторые не могут себе позволить снимать дорогую квартиру. Если снимаете комнату то соответственно кухня и ванная будет общая.
-
Не пропускало оплати
-
Вопрос:кто то оплачивал картой RBC товары из розетки или комфи?
-
В Rbc заблокована можливість оплачувати в інтернеті. Використовуйте інші банки або pay pal.
-
Доброго дня ! Можливо, хтось летів Варшава-Відень-Торонто-Вінніпег ? Може, хтось буде в 20-х числах лютого летіти
-
Вітаю, чи є тут можливість реклами?
-
Вітаю шановні! Я працюю в автосалоні Nissan Vickar. Є багато нових авто в наявності, гарні умови лізу та кредитування. Також є багато різноманітних авто з пробігом, звертайтесь! З радістю допоможу з придбанням авто по кращим умовам! Є можливість придбання авто в лізинг, файненс та за кеш. Буду радий знайомству! 1424Regent Ave. 204 952 5878 Євгеній eugene.dolhov@vickar.com
-
Здравствуйте, ищу комнату на долгий срок.
21 Jan 2023, 23:31
149415/187611
about 7 hours ago