Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Приветствую 👋 Хочу проколоть уши (хеликс или индастриал)Может кто-то из наших работает в салоне,или просто уже прокалывал здесь.Посоветуйте мастера✨Спасибо 😉
-
Апартаменти в суборенду в районі Гарден Сіті. За більш детальною інформацією звертайтеся по телефону +1 204-930-3713 Зоряна
-
Так
-
Это что, творожные сырки??
-
Всім доброго вечора! Хто все ще шукає ОСЕЛЕДЕЦЬ , приходьте до Freshco за адресою 600 SARGENT AVE . Також в наявності є нові товари: СУХАРИКИ , ЩАВЕЛЬ , МАРИНОВАНІ ГРИБИ , НОВІ ЦУКЕРКИ та багато іншого. Прошу звернути УВАГУ , якщо ви хочете придбати ЧЕРВОНУ ІКРУ 500гр , треба звертатися до касира. По любим запитанням прошу звертатися в особисті повідомлення.
-
Цей магазин починає просуватися , тому в майбутньому буде ще більше нових продуктів
-
Шоколад , сгущенка , ваніль , та трусквавка
-
🤩🤩
-
Але я допомогаю їм замовляти всі українські товари. Тому якщо у вас є побажання в який магазин щось нове завезти , то можете писати
-
Реально ехать пол города надо чтоб купить то что рядом в другом Фрешко нема
-
Так воно і є
-
А я понял это франшиза с разными хозяевами
-
так думаю от спроса все
-
Тому що все залежить від власників магазину. Хтось тим займається більше , тому і в якихось магазинах більше товару.
-
Почему сеть магазинов одна в одном городе , а товары разбросаны не пойми как по городу ?
-
Оселедець не знаю чи є . Завтра якраз туда поїду , подивлюсь
-
Сухарики скоро будуть, заходьте під кінець тижня , на вихідних
-
Я там видел такой горой только индусскую лапшу
-
Сухарики и селедка ?
-
Там більше половини є з того що на фото
21 Jan 2023, 23:31
149638/186965