Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Надо скачать приложение 511 manitoba и там следить за закрытием дорог
-
Шо там? Ми повертаємось, щоб почати 2024 рік з великої вечірки! Вже цієї Суботи 😍😍😍 При собі мати Id 🪪 Також традиційно відбудеться лотерея з багатьма призами Запрошуємо всіх бажаючих 😉🤝 Non-Stop Old New Year Party 🗒️13.01 ⏰8 p.m. - 2:00 a.m. Infinity Bar & Lounge 📍279 Garry Street, Winnipeg, MB 💲Вхід $20 ( only cash 💵) Line Up 🎧DJ Seen - 8:00 - 9:30 (Ukrainian hits) 🎧DJ JAY - 9:30 - 10:30 (Club hits) 🎧DJ Danny West - 10:30 - 12:00 (Deephouse, Bass, Throwback hits) 🎧SECRET GUEST - 12:00 Чекаємо і нагадуємо, що 🔊🔊 ми роздаємо подарунки за репости, деталі в коментарях до останнього посту в нашій інсті @shotam_wpg🔊🔊 До зустрічі і нехай щастить!😉🔥
-
Шо там? Ми повертаємось, щоб почати 2024 рік з великої вечірки! Вже цієї Суботи 😍😍😍 При собі мати Id 🪪 Також традиційно відбудеться лотерея з багатьма призами Запрошуємо всіх бажаючих 😉🤝 Non-Stop Old New Year Party 🗒️13.01 ⏰8 p.m. - 2:00 a.m. Infinity Bar & Lounge 📍279 Garry Street, Winnipeg, MB 💲Вхід $20 ( only cash 💵) Line Up 🎧DJ Seen - 8:00 - 9:30 (Ukrainian hits) 🎧DJ JAY - 9:30 - 10:30 (Club hits) 🎧DJ Danny West - 10:30 - 12:00 (Deephouse, Bass, Throwback hits) 🎧SECRET GUEST - 12:00 Чекаємо і нагадуємо, що 🔊🔊 ми роздаємо подарунки за репости, деталі в коментарях до останнього посту в нашій інсті @shotam_wpg🔊🔊 До зустрічі і нехай щастить!😉🔥
-
Не нужно
-
Потрібно буде пройти сейфті (якщо в тій провінції не роблять чи його не признають), і можливо треба буде заплатити провінційний податок 7% (якщо не помиляюсь, то фішка з Альбертою). Коли привіз з BC багато років тому, то нічого не платив, але сейфті мусив зробити.
-
-
Я сдавала такой, действительно интересно)
-
Доброго вечера Я веду такие курсы пару раз в месяц по выходным, можете мне написать, если еще ищете.
-
Да, пару лет назад, AncestryDNA www.amazon.ca/AncestryDNA-Genetic-Ethnicity-Test-Estimate/dp/B0BLT992T8?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1
-
или MyHeritage
-
Только men?)Я давно ищу мебельную фабрику так как специалист большой!