Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дороги определенные как "критические" ( ведущие к больницам, аэропорту, основные городские магистрали) чистили всю ночь, начиная со вчера в 7 вечера. Этим утром я думаю основные улицы расчищены, хотя бы частично.
-
Таке питання. Чи комусь висилали родичі/друзі гроші на укр.карту в якості допомоги. Банк укр. не запитував інформацію що це за гроші на які цілі. Яке назначення ставити
-
Вітаю всіх, мене звати Альона, я викладач/репетитор англійської мови, викладаю онлайн за українським часом, графік обговорюємо. Готую до celpip та ielts. Резюме та подробиці пропоную обговорити в особистому чаті. Дякую всім за увагу, звертайтесь.
-
Доброе утро. Подскажите контакт украиноязычного нотариуса. Может кто обращался...
-
Ехал с юга в Селкирк, через пембину и мейн… по городу снега не так много, но полос не видно и машину немного несет. За городом ситуация даже лучше немного . Но периметр вроде закрыт
-
Делала пополнения моно банк с канадской карты, отправила потом родственникам по Украине. Когда была сумма небольшая все ок, вторая была 600 дол, заблокировали карту пока я не предоставила все документы
-
Чи є у когось інформація як працює центр підтримки українців на Main Street
-
Доброе утро, Виннипег !) Подскажите кто знает парикмахера в даунтайн? Нужно волосы подстричь ☺️ Всем спасибо и хорошего дня 🔥
-
Ну решать Вам, я посоветовал место где знаю что хорошо и приемлемая цена.
-
Так это вообще не даунтаун) но спасибо☺️
-
Добрий день! Порадьте, будь ласка, iммiграцiйного адвоката у Вiннiпезi
-
Tanyas Beaty. Я бы посоветовал. Мастер Татьяна и цены там приемлимые.
-
Залежно від того що вам потрібно. Офіс в будні с 10. Склад та фудбанк в суботу з 8
-
Доброго дня всім! Підкажіть,будь ласка, чи достатньо для подачі на PR 36 годин в тиждень (3 зміни по 12 годин)?
-
Добрий день,хтось здавав TESOL в університеті Манітоби?
-
Да, достаточно
-
Дякую Вам за відповідь
-
Хто знає про розетки для підігріву авто? Перевірив тільки що біля будинку, показало ~120V , хіба не ÷12v повинно бути??
-
Block heater розрахован на 110V AC Легенда каже, що блок хітер має вбудований термостат, який вмикає підігрів тільки як що температура впаде нижче -15С Як що тепліше, він не працює А ще бувають smart plug на паркінгу (ті що мігають світлодіодами ) Так вони взагалі вмикають підігрів блоку за одним їм відомим алгритмом, щоб зберегти планету від глобального потепління
-
120
21 Jan 2023, 23:31
149783/187829
about an hour ago