Winnipeg for Ukrainians - chat
-
И так же с этим матрасом
-
Лишь бы хоть что-то урвать .
-
Та мы бы тогда и 50$ заплатили что бы просто кто-то забрал😂
-
Отож і питання. Зараз кажуть, що поки діє CUAET до 31.03 можна якби заново собі його відкрити на строк 3 роки від дати подачі заявки. Люди почали подаватись, тому я ж і питаю: насправді відкривають новий, чи дата закінчення та сама стара залишається?
-
І ще питання інше: може хтось знає україно/російсько мовного інструктора з водіння? Перевіреного) а то деякі обіцяють у чергу записати до себе, а потім тиша і не пишуть, і не відповідають на дзвінки((
-
А разве всем продлевают если открываешь?🤔
-
Добрий день. А чи є люди, хто відкрив наново свій wp ось на днях, з якого вже були зняті обмеження? Бо я тільки що з Імміграц центру прийшла і мені там сказали, що навіть якщо я заново до 31.03.24 подам документи на відкриття wp, з якого я вже знала обмеження в тому році, а мій wp ще дійсний на протязі 20 місяців, то мені ніхто нічого заново не відкриє і прийде просто з новим номером, якщо прийде, і дата закінчення в нього буде теж сама, що і в того, що в мене зараз на руках..
-
Тоже был в имиграционном. Там сказали что все зависит от настроения офицера😅
-
Да, правда, если не влететь до 31.03.2024, то нельзя будет подать заявку на фин помощь в размере 3к на взрослого и 1.5к на ребёнка
-
Нет, это правда
-
Та даже если и есть , верить никому нельзя . Выплаты ещё должны были прекратить в том году . Паника была , все твердили до 31 марта , но ничего не изменилось
-
Нет ни у кого этой информации
-
Добрый день. Работаю в автосалоне. С удовольствием, помогу подобрать для Вас подходящее авто: новое или б.у. Более 200 вариантов. Наличные, финансирование, лизинг. Пожалуйста обращайтесь. Буду рад встречи с Вами! С Уважением, Алексей Vickar Community Chevrolet 964 Regent Avenue West www.vickarchevrolet.ca/ +1 204 698 80 15 [email protected]