Winnipeg for Ukrainians - chat
-
а так 10к кадів на родину без декларування дозволяється.
-
Задекларувати можна будь які гроші. Ніхто не питає їх походження. Платити за це не потрібно
-
Запитають якщо більше 100к. Від 10 до 100 ніхто питати не буде
-
Ну , да давайте почнемо!
-
можуть запитати документи,якщо сума буде, наприклад, більше 50 кад. майте на всяк випадок виписку з банків про отримання зарплати і будь-які доходи.
-
У мене на роботі піскоструй є ))
-
Доброго вечора. Підкажіть стоматологию де чистку роблять як у нас ( ультразвуковий, хотя би піском )
-
ні, ми додавали не гномів:) синій колір надає спіруліна, природня водорость, корисна для здоров*я. А за фото дякую!) дуже миле
-
Подивіться в Bianka Armor Liquidation на Ellice st. Там був великий вибір від маленьких до великих
-
Це залежить від роботодавця.
-
Хелп, де можна зашити зимову куртку? Розірвалась спина по шву🤦🏼♀️ бажано st Vital або центр
-
Вибачте )
-
Ага, перечитала уже :)
-
Все ок)
-
Мені не купити, а зашити)
-
О, вот слово "зашить" я и пропустила. Прочитала, как "купить". Прошу прощения
-
Дякую
-
В самому торговому центрі St.Vital є швейна майстерня, зі сторони лабораторії
-
Сент Виталь молл, например. Можно проверить в Маршаллс там, что есть, хадсон бей, спортчек. Напротив (через Дакоту) есть Mark's еще
-
Усім привіт 👋 Можливо хтось стикався із такою ситуацією. При надсиланні листа до українського консульства , що у Калгарі. Ми отримали повернення нашого ж листа без будь-якої інформації від консульства. Можливо хтось знає , у чому може бути проблема ?
21 Jan 2023, 23:31
150685/186965
about 5 hours ago