Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Люди які вигадують нові направлення для створення бізнесу чи іншого вони я так розумію стрижуть гроші? Тоді чому всі люди пʼють каву в закладах а не роблять самостійно? Я так розумію Ви «спеціаліст» у всіх напрямках, та дуже гарно шарите у всіх «темках», хочу взяти у Вас курс як стати такою ж успішною людиною яка достигла «дуже дуже багато» в цьому житті
-
Я близько тижня кожного дня всім бажаючим в цьому чаті розсилала безкоштовно зразок резюме і пояснювала як швидко писати кавер летер за допомогою gpt чату. Всіх бажаючих платити гроші спеціалістам я відмовляти від цього не збираюсь. На кожен товар свій покупець. Людям треба гроші заробляти.
-
Мне просто интересно как можно облить человека говном и даже не обосновать этого. Вот я, например, хорошо готовлю борщ, и могу научить как готовить. Но если кто то предложит тут за деньги сварить кастрюлю борща, Я и не подумаю говорить что он "дурно пахнет", и кто то "придумал тему" и "разводит" соотечественников. Я просто мимо пройду и у всех будет отличное настроение.