Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Contact lenses? Если знаете параметры своих линз, можно попробовать онлайн www.clearly.ca/en-ca
-
Люди приїжджають постійно.
-
Це з мобільного дзвонити на ті номера на стійці чи там є стільниковий телефон? І що казати по телефону?
-
Просто сказати що приїхав з України та потрібен готель. Там на стійці було навіть написано що саме казати англійською. Про телефон - зараз не знаю, але там був провідний телефон.
-
Якщо ваш телефон не канадський то можливо потрібно додати 1 перед номером ( код Канади) . 204 чи 431 це вже код саме Манітоби
-
Ви дзвонили з мобільного? Там потрібно добавити код +1 перед номером телефону, що на стійці, щоб подзвонити?
-
Це вони на 2 тижні нададуть безплатне житло?
-
Вони вас зареєструють в готелі , коли ви приїдете. Кожен конкретний готель може не мати вільних місць в той самий день коли ви приїжджаєте, тому там на стійці є кілька номерів різних готелів.
-
Дякую. Не потрібно реєструватись наперед для поселення?
-
Привіт. Хтось знає чи можна летіти в Канаду через Лондон? Чи потрібно мати англійську візу для цього?
-
А куди звертатись щоб продовжити?
-
Так. З можливістю продовжити , якщо потрібно, ще на 2 тижні. Але може статися що продовження буде в іншому готелі, не біля аеропорту ( так було минулого року в лютому- березні) коли приїхало багато людей. Ще більше очікується наступних 2 місяця
-
Не підкажете де найкраще купляти білет до Канади, на якому сервісі?
-
Або в самому готелі, або можливо в центрі допомоги в готелі Best Western
-
У принципі - потрібно мати британську візу. Є якийсь виняток - якщо ви не потребуєте зміни аеропорту, і у вас канадська віза в паспорті, і ви відлітаєте за не більш 24 години, та у вас єдиний квиток до Канади , то можна без візи. Але перевірте це онлайн, бо я не пам'ятаю всіх цих умов.
-
Надішліть будь ласка резюме мені
-
Найкраще знайти білет на Гугл флайтс , а потім купити його на сайті конкретної авіакомпанії. Рекомендую шукати єдиний білет, від вашого міста, до Вінніпегу ( з пересадками). Якщо летите з Германії або Варшави - ще можна перевірити сайт Condor ( вони літають через Франкфурт і не відображаються на google flights)
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста может кто-то знает человека который занимается ремонтом одежды ,пошивом и тд в Виннипеге
-
Svetlana
-
t.me/@id6102451523
21 Jan 2023, 23:31
151288/188152
5 minutes ago