Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спасибо
-
2045907337 Ivan Banias Созванивайтесь по английски, немножко разговаривает по украински, церемонию может провести по укр
-
Доброго дня. Сьогодні прилітаю вночі в Вінніпег. Підкажіть чи поселять мене в готель вночі чи треба чекати до ранку буде? І підкажіть що їм говорити коли подзвоню в готель
-
Добрий вечір. Поселять Дзвоніть і кажіть, що ви українець по куает і що вам треба заселення
-
+1 (204) 783-7900 Fairfield Inn & Suites by Marriott Winnipeg , думаю у них будут места , хороший отель
-
Ви так пишете, ніби самі платите за готелі для Українців :) Зазвичай на стійці з підсолнухами є перелік готелів з телефонами. До якого першого додзвонитися, той й ваш
-
Я вибачаюсь , а яка вам різниця як я пишу ?
-
Має бути велика. Не звертайте уваги
-
Насправді, яка різниця? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
-
Ну то ж тоді проходьте повз
-
А де знайти в аеропорту цю стійку з підсолнухами?
-
Добрий вечір) підкажіть будь ласка з такої ситуації. Знайшли будинок, думаємо арендувати, хозяїн будинку нас начебто затвердив, але питає як ми будемо підключати воду і гідро, якщо ми ще не працюємо? Начебто для цього потрібно працювати. Хто стикався з цим, підкажітт будь ласка
-
Ми підключали коли ще не працювали. Все ок
-
Біля виходу з аеропорту, побачите обовʼязково
-
Дякую
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста можно ли оформить федеральную помощь для жены на счет (карту) мужа? Чтобы не открывать карту(счет) в банке.
-
Дуже дякую!
-
На первом этаже, в зале встречи прилетающих, возле центральной двери ( выхода из аэропорта)
-
Привіт, комусь треба Altea Active Gold Membership за зниженою ціною ($60/місяць замість $75)? На 6 місяців всього з можливістю скасувати після закінчення терміну (зазвичай на цілий рік підписується, я вже півроку відходила). Хочу трансфер аккаунта зробити, оскільки ніколи стало ходити. Перший місяць безкоштовний зроблю 😊
-
Кстати, очень несложно оформить в банке общий счёт.
21 Jan 2023, 23:31
151633/187207
2 minutes ago