Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую
-
Знакомые летели пол года назад - ничего не спрашивали. Мы прилетели месяц назад - ничего не спрашивали. Фамилия родителей и ребенка одна, свидетельство и его перевод были на руках. На кого попадёте - но, я думаю , 8 из 10 что никто не спросит. Спрашивать разрешение должны украинские пограничники при выезде с Украины
-
Якщо по ціні то оператор Fido. Банк як на мене Scotibank або CIBC найкращі.
-
Відправляли з України сюди поштою DHL, вони по всьому світу працюють,дуже швидко (до 2х тижнів) і безпечно (можна відслідковувати) але дорого за один документ (300 грам вага була) віддали 3000 грн. Я думаю, якщо з Канади в Україну відправляти дешевше не буде.
-
Дякую)
-
Фотосесія розкриття жіночності❤️ Допомагаю тобі поглянути на себе з іншої сторони, показати яка ти прекрасна, які чарівні в тебе лінії тіла так як гарно блищать очі, які ніжні в тебе рухи і як розвівається волосся, коли ти танцюєш✨ Це те, що потрібно кожній з нас❤️ Кращого подарунка для себе не знайдеш! Замовте фотосесію у мене прямо зараз☄️ Моя Інстаграм сторінка, де ви можете побачити більше робіт: www.instagram.com/yana_p_photographer?igsh=MW45bDRqbXFzb2ozbA%3D%3D&utm_source=qr