Winnipeg for Ukrainians - chat
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Доброго вечора всім! Підкажіть, будь ласка. Заповнюю форму IMM5710e для продовження WP. Потрібно подати дані про роботу за останні 10 років. Там є місце лише для трьох робочих місць. Куди вписувати все інше? Як виходити з цієї ситуації? Дякую за відповідь.
-
Oshkosh — добрий якісний дитячій зимовий одяг
-
Насколько знаю, всегда должна быть страховка на авто, даже если автомобиль стоит на заднем дворе или в гараже
-
Якщо щось станеться, вкрадуть чи ударять, то проблема
-
Мотоциклисты, например, берут страховку только на "сезон". Платить 150-250 в месяц пол года пока железный конь томится в гараже, глупость. Вопрос только в том, как эта машина без номеров и страховки до гаража доехала
-
Дуже хочеться поділитися з вами контактами ріелтора, що допомогла пройти процес пошуку та купівлі житла легко, невимушено і при цьому за всіми 100-500 правилами Канади. Дуже вдячна людям, що поділилися її контактами зі мною! Її звуть Аня Шустерман, маленька, кмітлива і дуже приємна у спілкуванні. Говорить українською, російською, англійською. Її номер телефону (204) 960-4584. Тільки під кінець вона розказала мені, що має свій ютубканал і я здивувалася що там були відповіді майже на всі мої запитання, а їх було чимало бо процесс дуже відрізняється від того, що є в Україні. Ії короткі відео знайдете за цим посиланням: www.youtube.com/playlist?list=PL1zjg7uqXJ9lUYZH9FNvXLVOdUVzQm-dK