Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Требуется человек, на мельницу. Работа - погрузка пакетов с мукой на паллет. Пакеты весом 10 и 25кг. График 4/3, по 10 часов, с понедельника по четверг, с 01:30 дня до 12 ночи. ЗП от 18 баксов в час. Английский не требуется. Важно требуется автомобиль, мельница находится в районе городка Элай (35км от Виннипега, примерно). Писать директору на номер +12047972950 ее зовут KK(Кей Кей). Писать на английском, можно через переводчик. На вопросы могу ответить в личке, по мере свободного времени.
-
З радістю поділюся своїм досвідом якщо вам дійсно цікаво: Я приїхала з $300 як і багато з нас, але з першої ж зп намагалась відкладати хоч щось, довелося навіть покинути палити і відмовитися від посиденьок з друзями бо алкоголь також недешево. За півтора роки назбирала 9500. Переглядаючи rieltor.ca знайшла 2 варіанти квартир недалеко від мого міссця роботи. Дім не розглядала бо не потягну і треба мати 5% першого внеску а ціни на них інколи в рази вищі. Порекомендували Аню, переглянули обидва. 31 грудня до 22:30 велися торги. Через те що люди ще не отримали такси і зараз не сезон знизили від 155 тис на 145. Взяла first bayer home 5%, ще майже на 5 тис менше вийшло. 5 січня внесла першу частину завдатку, 15 чи 18 не памʼятаю точно дати - другу частину. Вчасно отримала зп, пощастило, вистачило ще 1 тис на послуги адвоката. Страхівка на квартиру 400 за рік одним платежем. Крім цієї 1400 ніяких комісій чи послуг не сплачувала, хіба що за додаткову копію ключів 100 за 3 додаткові ключа. За аренду платила 1250, тепер за свою платитиму 1650 за все разом окрім інтернету і хідро. Сьогодні отримала ключі і почала рекламувати Аню, бо вона все за мене зробила окрім вибору квартири звичайно. Навіть грузчиків мені порекомендувала для переїзду дешево.
-
також розраховую на зріст цін бо зараз схожі квартири виставляють все по 180 мабудь щоб торгуватися або якщо включено 2 паркомісця а не 1 як у мене
-
я рахувала приблизно переплачуючи на 15% якщо бог дасть витягти те ярмо то за 10-11 років можна погасити
-
на 25 але маю право виплатити раніше і заплатити менше %. під 5.24% річних погодили. якийсь онлайн банк але можна кожні 5 років або змінити банк або перенести цей моргедж на інше житло навіть в іншу провінцію можна
-
кондо фі включені в цей платіж 1650, за те не треба їздити в тренажерний, сауну, якийсь там корт поруч є
-
ні, там дурна схема трохи для нашого розуміння, процент плаваючий. перший час сплачуєте з кожного платежу 80% на відсотки і 20% на тіло кредиту, під кінець 5го року це міняється місцями бо відсотки майже сплачені і сам відсоток якось також знижується протягом цих перших 5 років. це треба малювати. Аня краще б пояснила😉. Фіксований відсоток від 7-8 а у деяких банках навіть 10 може бути, тож там точно не вигідно. За будь яких умов це завжди великі переплати, це точто. але ж і платите за своє а не за чуже
-
я не знаю по районам, вибачте. вулиця Quail Ridge Road біля річки. Там стареньке все, не лакшері, але дуже багато парків поруч і тихо
-
і страхівка теж включена. окрім третьої окремої страхівки на майно що всередині квартири, в моєму випадку 400 в рік одноразово але можна і дешевше обрати
-
якщо купувати з ціллю здавати в рент просять більший перший внесок, не буду брехати, нібито до 20% але треба ріелторів перепитувати
-
Вітаю з покупкою!) А скільки переплати буде з такої суми як у вас? якщо не секрет.
-
так тут канадійці роблять щоб на пенсії не думати про дохід, простт здають в рент
-
а ще є крута схема за 3-5 років здати це житло в оренду, воно саме себе окуповуватиме, а я переселюся в інше