Winnipeg for Ukrainians - chat
-
якщо купувати з ціллю здавати в рент просять більший перший внесок, не буду брехати, нібито до 20% але треба ріелторів перепитувати
-
Вітаю з покупкою!) А скільки переплати буде з такої суми як у вас? якщо не секрет.
-
так тут канадійці роблять щоб на пенсії не думати про дохід, простт здають в рент
-
а ще є крута схема за 3-5 років здати це житло в оренду, воно саме себе окуповуватиме, а я переселюся в інше
-
Якщо мати ПР перед оформленням кредиту це не знизить річні відсотки?
-
можливо помилилася з розрахунками, використовувала американський калькулятор від моєї сестри з США, можливо їхня схема трохи відрізняється
-
О, класс, я там жила, именно на этой улице) Дом 126 был, если верно помню Поздравляю с покупкой!
-
якщо за моїм планом вдасться платити на 15% більше і інколи по декілька тис кидати один раз в рік додатково це значно зрижує платіж, має бути 194тис а ціна 145. Не впевнена що все завжди буде гладко але побачимо, інколи требі і ризикувати…
-
Зависит от многих факторов; без ПР меньше банков рискнет предложить ипотеку и соответственно условия могут быть не такие классные, в плане %. Опять же, даже с ПР важно чтобы и остальные детали были в порядке - credit score, доход и тд, тогда и % будет более выгодным и аж в нескольких местах на выбор
-
гарне питання, казали що на машини в кредит це точно працює, не знаю.
-
А які проблеми з готівкою?
-
Я мала постійне місце роботи більше року в одній компанії, мій кредит скор був не високим, біля 700-730, не мала жодних затримок з оплатою кредиту на тел чи по рахункам і головне завдаток на рахунку більше 3х місяців має пролежати. бажано зоб було видно звідки прийшли ті гроші на цей рахунок(зп наприклад) не зберігайте готівку, можуть бути проблеми потім з цим.
-
-
Чем выше, тем лучше
-
Доказать происхождение, если, например, вы наличку где-то откладывали, а потом решили ее в качестве первоначального взноса использовать. Поэтому лучше купить на счете/карте
-
Видимо, кто как считает и каких стандартов придерживается