Winnipeg for Ukrainians - chat
-
О, класс, я там жила, именно на этой улице) Дом 126 был, если верно помню Поздравляю с покупкой!
-
якщо за моїм планом вдасться платити на 15% більше і інколи по декілька тис кидати один раз в рік додатково це значно зрижує платіж, має бути 194тис а ціна 145. Не впевнена що все завжди буде гладко але побачимо, інколи требі і ризикувати…
-
Зависит от многих факторов; без ПР меньше банков рискнет предложить ипотеку и соответственно условия могут быть не такие классные, в плане %. Опять же, даже с ПР важно чтобы и остальные детали были в порядке - credit score, доход и тд, тогда и % будет более выгодным и аж в нескольких местах на выбор
-
гарне питання, казали що на машини в кредит це точно працює, не знаю.
-
А які проблеми з готівкою?
-
Я мала постійне місце роботи більше року в одній компанії, мій кредит скор був не високим, біля 700-730, не мала жодних затримок з оплатою кредиту на тел чи по рахункам і головне завдаток на рахунку більше 3х місяців має пролежати. бажано зоб було видно звідки прийшли ті гроші на цей рахунок(зп наприклад) не зберігайте готівку, можуть бути проблеми потім з цим.
-
-
Чем выше, тем лучше
-
Доказать происхождение, если, например, вы наличку где-то откладывали, а потом решили ее в качестве первоначального взноса использовать. Поэтому лучше купить на счете/карте
-
Видимо, кто как считает и каких стандартов придерживается
-
ріелтор казала що не має різниці це чудовий кредитскор чи просто нормального рівня, головне стабільна зп і з кожної відкладати хоч щось. перший внесок має пролежати на рахунку не менше 3х міс, оце у мене двічі перевіряли, замучилася помісячні стейтменті з усіх банків і усіх рахунків відправляти, перший раз скачувала помісячно за 3 міс а при контрольному погодженні попросили за 6 міс з кредитного/сейвінг рахунку/чекінгу/рахунку що ділимо з мамою на двох і додатково чекінг і кредитка з іншого банку. Останній раз 36 стейтментів відправила😂 і пояснювала чого зп в Сібсі і я її пересилаю в Скот на сейвінг. Смішно, але було😆😆☺️. Слава богу я не відкривала кредитки Костко чи інші бо ще б додалося…
-
знову не знаю, бо на себе купувала, знаю тільки що вам більше грошей дадуть на двох. Зверніться до Ані або до будь якого ріелтора чи брокера, вони пояснить краще або порекомендують як в такій ситуації бути. їхні послуги для вас сплачує майбутній продавець у якого ви колись придбаєте житло, тож не соромтесь питати, вони зацікавлені в вас а вам це безкоштовно
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста, чтобы найти работу сварщиком какие нужны документы? Может кто-то сталкивался с таким? И где лучше искать работу? И можно как-то за ранее найти работу?
-
оренду як тільки приїхала то дивом отримала, тоді нас тут ще не так багато було. я сама з дитиною була і без роботи навіть… я не знаю як то на двох, вибачте
-
Если очень коротко, нужно получить туристическую визу, приехать и с территории Канады подать заявку на work permit www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit.html