Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Шукаю сусіда(сусідку) в 2-bedroom квартиру в районі St. Vital Centre. Хороший, гарний район. Зупинка автобуса біля будинку. Вартість 650 САD в місяць з усіма комунальними включно. За додатковою інформацією звертайтесь в особисті, або по телефону 431 293 8193.
-
Привіт, комусь треба Altea Active Gold Membership за зниженою ціною? Півтора месяці оплачу (буде $55/місяць замість $75) На 6 місяців всього з можливістю скасувати після закінчення терміну (зазвичай на цілий рік підписується, я вже півроку відходила). Хочу передати аккаунт комусь, оскільки ніколи стало ходити. Пишіть, раскажу все і видповім на будь-які питання😊
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт закінчується через 9 місяців чи можу я вже зробити новий? Хвилююсь що процедура затягнеться і доведеться припинити роботу через те що не буде продовжено ворк перміт. Влітку планую подаватися на номінацію і теж хвилююся що будуть проблеми через строки паспорту Хто що знає з приводу таких ситуацій напишіть будь ласка Чи може хто знає консультантів в таких справах?
-
Він тут вже в Канаді робив?
-
Всем привет ! Подскажите мастерскую по ремонту ноутбуков пожалуйста в Виннипеге. Спасибо !
-
Скажите а где можно купить сумку для ноутбука? По не дорогой цене