Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Я делала, ребенку почти 5 лет
-
Який процент в Канаді дають?
-
С высокой инфляцией это вполне реально
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Та скоріше би вже настав такий час шоб ці мульйони були на банківському рахунку)
-
👶 Пропоную послуги професійної няньки у Вінніпезі! 🌈 🕰️ Гнучка годинна оплата та часовий графік. 🍲 Готую їжу за потреби. 👶 Досвід роботи в дитячому садку в Україні. 🗓️ Вільна з 4 березня. 📜 Сертифікати in Manitoba: Emergency First Aid та CPR level C. Child Care Assistant. Criminal record check Child abuse registry Food handers certificate. Забезпечте свою дитину надійною та кваліфікованою доглядовою допомогою! 🌟 Звертайтеся для деталей та домовленостей 204 296 5174 WhatsApp Розмовляю: Укр.або Рос. мовою
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Вот Temu (по типу аліекспресу) І ціни нормальні І ще за регестрацію можна отримати безплатні товари. Тема начебто крута 😎 Знизу це те що я там замовляв Can you accept my invitation so that I can get a free gift? temu.com/s/eR58ReVEbwOHcXgz
-
Это же тот же Аллиекпрес дружище) Да цены там приятные и аналоги в три раза дешевле
-
report as spam )