Winnipeg for Ukrainians - chat
-
так так, а что за легенды? знаю только про 202 номер в Fort Garry Hotel ) upd прочитала , поняла 😀
-
Не буде проблем. 95% авіаквитків покупають он-лайн. Вам прийде квиток на ваш е-майл Важливо мати itinerary number ( це номер квитка). Перевірте що коли ви заповнюють всю інформацію, що дати народження правильні, номер паспортів правильні, немає помилок в іменах та прізвищах. Austrian це дуже добра авіакомпанія, вони партнери німецької Lufthansa ( майже належать Lufthansa )
-
Якщо ви летите з єдиним квитком з Vienna до Winnipeg з пересадкою в Торонто, то політ з Торонто до Вінніпегу буде виконувати Air Canada ( партнер з Austrian). І майже напевно, ви можете знайти той самий квиток на сайті air Canada і купити його у air Canada. Також рекомендую зайти на сайт Air Canada і оформити членство в їхньому клубі aeroplane. Це дозволить вам зібрати трохи їхніх "miles" вже на цьому польоті
-
Або контакти організації яка цим займається. В CUIAS сказали шо вони тільки в Торонто та ні в аеропорту Вінніпег, ні Манітобі їх нема.
-
А можете хтось будь ласка надати список інших готелів, крім Best Western? Бо я ще подзвонив, крім них, в 4 різних: двоє сказали що 'ні, нема такого та підтвердуємо', двоє сказал що used to, але вже 3-6 місяці як вже цього нема.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Усім привіт. Шукаю кімнату неподалік від murray industrial park. Щоб бути чесним, кажу одразу.... Через погані особисті стосунки з попереднім лендлордом маю проблему з репутацією. (Вони навмисно не надають інфи про те що я платив без затримок за житло, надсилають пусту анкету на запит нового лендлорду) Є варіант для нового лендлорду надати інформацію що проживав перед цим у друга(є друг, канадієць, який готовий підтвердити...). Він же готовий підписатись, що платитиме за мене, у разі виникнення проблем. Через цю ситуацію отримав вже кілька відмов. Не приємно, але житло треба знайти...