Winnipeg for Ukrainians - chat
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Усім привіт. Шукаю кімнату неподалік від murray industrial park. Щоб бути чесним, кажу одразу.... Через погані особисті стосунки з попереднім лендлордом маю проблему з репутацією. (Вони навмисно не надають інфи про те що я платив без затримок за житло, надсилають пусту анкету на запит нового лендлорду) Є варіант для нового лендлорду надати інформацію що проживав перед цим у друга(є друг, канадієць, який готовий підтвердити...). Він же готовий підписатись, що платитиме за мене, у разі виникнення проблем. Через цю ситуацію отримав вже кілька відмов. Не приємно, але житло треба знайти...
-
По прилёту
-
Спасибо. Просто я пытаюсь проконтактировать перед прилётом, мол чтоб отель подтвердил что это актуально
-
Список отелей доя получения временного жилья по приезду? Он есть в аэропорту на стойке
-
И чтобы эти объявления были идентичны, без всяких картинок и тд, слово в слово
-
Ну я дзвонив по рандомним з гугл мепс, а не зі стійки, то казали що не можуть підтвердити та таким не займаються вже чи взагалі
-
Цікаво хоча раз було таке щоб комусь сказали що немає вільних місць? По цій програмі селять не в один готель і не два, їх десятки.
-
Ну смысл был вроде "есть информация что помогаете с жильём, хочу прилететь. Можете подтвердить что это так и есть?"
-
В группе не раз писали, что в отелях им отвечали нет мест и потом приходилось подключать людей из ucc чтобы они куда-то быстро селили этих людей
-
Тогда постарайтесь договориться с ландлордом. Обычно депозит предоставляется также как доказательство серьезности квартиросъёмщик а. Я не на 100% знаю , обязан ли ландлорд по закону возвращать депозит если клиент отказывается. Насколько я знаю, как правило с этим проблем нет....