Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Благодарю ☺️
-
Так
-
Скам?
-
В якому магазині це продають ?
-
Говорят, но это не правда
-
Привіт, друзі Шоу разом з Роджером пропонує Високошвидкісний Інтернет за найдоступнішою ціною 250 Мбіт/с за 50 доларів 500 Мбіт/с за 55 доларів 1000 Мбіт/с за 60 доларів перші 3 місяці безкоштовно безкоштовна установка безкоштовна активація встановлення того ж дня новий маршрутизатор Xb8, який забезпечує найкращий досвід Інтернету і це роутер третього покоління *Без перевірки кредитоспроможності* будь ласка, напишіть мені або зателефонуйте мені за номером 4313389366 записатися на зустріч і отримати детальну інформацію
-
Мені теж цікаво. І до котрої години вони працюють ?
-
2,75 або 2,85 точно не памʼятаю
-
Просто приходьте Ми були,сподобалося
-
Відношення до пасажирів приблизно таке саме як у Ryanair, якщо літали раніше...
-
Старайтесь оминати їх... Літав досить часто. Постійні затримки рейсів. Один раз летів з пересадкою. Перший рейс запізнився, а у пані за їхньою стійкою закінчився робочий день і пів літака лежало до ранку чергою до тієї стійки реєстрації до початку робочого дня. Я таке раніше лиш в кіно бачив, а тут сам спав в аеропорту на підлозі під стіною...
-
Що ж. Вам пощастило... Я про"бав перший рейс до Канади через їхнього працівника - ксенофоба... І раніше було не мало не приємних ситуацій, але мені лінь стільки писати...