Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо по ціні вигідно то летіть і з ними, просто будьте обережні, та додайте пару годин про запас плануючи подорож... Якщо що до літаків претензій нема, все як у всіх. Просто спізнень багато. Але в них деколи можна реально непогані ціни зловити...
-
Добрый день, кто делал продление паспорта в Торонто, принимают каждый день?
-
Незнаю, в Ryanair не кормят, напитки каждый час не носят ,одеялко и наушники не предлагают (хотя там и мониторчика то ни в одном самолете нет) и все это бесплатно было в WestJet. Задержки были только из-за погоды
-
Вообще-то west jet это вторая по размерам авиакомпания Канады. Да у них бывают иногда опоздания и нестыковки, но не больше чем у других стандартных авиакомпаний в северной Америке. Не скажу что летаю с ними каждый день, но за 7-8 раз что я летал с ними с 2018 года до сего дня в Канаде и США, ни одного опоздания и ни одной реальной претензии у меня к ним не было.
-
Привіт! На офіційних сайтах пише що можна бути eligible під номінацію починаючи від 60 балів але також бачу що є можливість здобуття 500+ балів Як я розумію це різні програми Чи хтось може сказати мін кількість балів для подачі на пр по цій другій програмі Або ж дати посилання на джерела бо на разі знаходжу інформацію лише про перший варіант Дякую!
-
Летіли Торонто -Вінніпег, рейс затримали на 30 хв, загалом все пройшло чудово, напитки і печиво, дуже хороша ціна на квитки)
-
Усім привіт, маю таке питання. Якщо в мене куает ще більше ніж рік. Але віза була на пів року, вона вже не активна. Я хотів би виїхати на декілька місяців. То як отримати, та чи взагалі можливо отримати нову за для того щоб повернутися?
-
На обычную туристическую визу для въезда в Канаду можно податься на сайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Да каждый день он тут предлагает перевезти ... Один раз не написал и тут же потребовалось 😂
-
Я вообще много чего не знаю, особенно случайно