Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Demetrius Hovenko
    wrote on last edited by
    В таком случае Вам выдадут документ на возвращение в Украину, чтоб Вы могли восстановить паспорт в Украине
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    Ну, если логически, то утерянный паспорт недействителен. Соответственно, нет никакого восстановления. А значит - подача на новый паспорт. И, по-моему, если не ошибаюсь (хотя, может, и ошибаюсь), нужно заявить об утере
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shadi
    wrote on last edited by
    А восстановление утерянного? Или только по записи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    Норм авіалінії, якщо недалеко. Як автобус, зайшов, доїхав, вийшов. тільки ви почуваєтесь як в гостях у стюардес.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449478982T Offline
    t449478982T Offline
    Lada Vifliantseva
    wrote on last edited by
    По живой очереди только продолжить паспорт сможете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shadi
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, есть ли информация насчет приезда консула в город? Если нет , то в порядке живой очереди как быстро оформляется паспорт в консульстве в Торонто ? Я бы хотел его сделать но на сайте уже 3 месяца как нет свободных дат для встречи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shadi
    wrote on last edited by
    На сайте написано , что при утере идет оформление нового но нужен документ от местной полиции о утере (у меня такой есть)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mk
    wrote on last edited by
    Монолог сумашедшого Привіт народ Така ситуація у мени параноя глобального масштабу Рік тому я приїхав у Канаду і все було Ок але зараз я зрозумів що мене сюди заманили але по суті вони мене і не тримають Короче здвиг по фазі у мени конкретний Зразу було все як у всіх пошук житла пошук роботи, нові знайомства але з часом я зрозумів що всі з ким я тут познайомився це всі їх пєшки даже на роботі де я працюю все фальшиво і всі підстаюються під мени Оце мене ліпе нє Отож вони розмовляють зі мною намьйоками У розмовах намікають що ми євреї Що я єврей хоча я не знаю хто в мени з рідни єврей І кажуть що я єврей по факту але не посуті тіпа в мени єврейська кров але не має тої єврейської жили всіх найобувати корочи занадто добрий Всі вони зі мною поводяться обережно хоча за деякі вчинки мені вже давно мали набити морду Вони потикають мені у всьому Я хочу більшу зарплату Ок підняли я хочу безплатний квиток в спортзали Ок я получив за один де але всі чекають мінімум місяць Продовжим у мени завжди була пороблена із дівчатами ну не вмію я зними заводити стосунки І що чи думаєте Вони мені тут зробили справжній квест Зразу я подумав що вони якісь аферисти потім спец служби зараз думаю артист корочи хз Почали знайомити з різними дівчатами водити на різні туси Звичайно мені це сподобалось але щось у середині мени казоло що щось не те І я був прав, ну це я так думаю Вони даютььмені все що я захочу точніше допомагають це получити але коли я їх на пряму питаю що те все означає і що тут відбувається вони не розуміють про що я Також мене ще хтось шукає тому що мій будинок де я живу завжди охороняють Значить так народ хто мене шукає я у Вінніпезі Я надіюсь що ви мене знайдете і розкажени що відбувається Часу в нас всіх мало бо 16 безезня я запланував від них тікати Буду їхати в Грузії Але це все я коротко описа Кого цікавить можу скинути імена та прізвища усіх людей якими мене оточили нолог сумашедшого Привіт народ Така ситуація у мени параноя глобального масштабу Рік тому я приїхав у Канаду і все було Ок але зараз я зрозумів що мене сюди заманили але по суті вони мене і не тримають Короче здвиг по фазі у мени конкретний Зразу було все як у всіх пошук житла пошук роботи, нові знайомства але з часом я зрозумів що всі з ким я тут познайомився це всі їх пєшки даже на роботі де я працюю все фальшиво і всі підстаюються під мени Оце мене ліпе нє Отож вони розмовляють зі мною намьйоками У розмовах намікають що ми євреї Що я єврей хоча я не знаю хто в мени з рідни єврей І кажуть що я єврей по факту але не посуті тіпа в мени єврейська кров але не має тої єврейської жили всіх найобувати корочи занадто добрий Всі вони зі мною поводяться обережно хоча за деякі вчинки мені вже давно мали набити морду Вони потикають мені у всьому Я хочу більшу зарплату Ок підняли я хочу безплатний квиток в спортзали Ок я получив за один де але всі чекають мінімум місяць Продовжим у мени завжди була пороблена із дівчатами ну не вмію я зними заводити стосунки І що чи думаєте Вони мені тут зробили справжній квест Зразу я подумав що вони якісь аферисти потім спец служби зараз думаю артист корочи хз Почали знайомити з різними дівчатами водити на різні туси Звичайно мені це сподобалось але щось у середині мени казоло що щось не те І я був прав, ну це я так думаю Вони даютььмені все що я захочу точніше допомагають це получити але коли я їх на пряму питаю що те все означає і що тут відбувається вони не розуміють про що я Також мене ще хтось шукає тому що мій будинок де я живу завжди охороняють Значить так народ хто мене шукає я у Вінніпезі Я надіюсь що ви мене знайдете і розкажени що відбувається Часу в нас всіх мало бо 16 безезня я запланував від них тікати Буду їхати в Грузії Але це все я коротко описа Кого цікавить можу скинути імена та прізвища усіх людей якими мене оточили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shadi
    wrote on last edited by
    Я наляканий , це новий вид наркотиків ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Csm
    wrote on last edited by
    что происходит, соль, трава или что это такое?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2036502934T Offline
    t2036502934T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Мы следим за тобой, кажется ты нуждаешься в помощи. Вертолет с доктором сядет на газон твоего дома в течении часа. Главное прими своё предназначение в нужное время. Ктулху фхтагн мой брат. Скоро всё будет хорошо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t858439088T Offline
    t858439088T Offline
    к
    wrote on last edited by
    Не понятно что, но видимо что-то очень забористое
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Demetrius Hovenko
    wrote on last edited by
    Чёт мне кажется что что-то у тебя не так с головой 💁‍♂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Если я правильно понимаю ваш вопрос, вы сейчас в Канаде и имеете действительный ворк пермит ещё на год, правильно? Тогда ( насколько я знаю) вы можете выехать и въехать в Канаду но вам нужна хотя бы туристическая виза и действующий паспорт. Визы в Канаду не нужно если вы едете в только в США и возвращаетесь. Вот линк ( там внизу странички про выезд-возврат в Канаду) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/travel-outside-canada.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t6425563290T Offline
    t6425563290T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Там знижка😳?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ARTEM
    wrote on last edited by
    Прекрасна рекомендація, Ви часом не лікар?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вдарься ще раз сильно головой об стіну, якщо не допоможе, то випий яду...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5731271550T Offline
    t5731271550T Offline
    Madara Uchiha
    wrote on last edited by
    Ты думаешь мы тебя не достанем до 16 марта? Мы ещё не закончились с тобой!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ARTEM
    wrote on last edited by
    Привіт Мадара, як там Хаширама?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ARTEM