Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Є дуже багато прямих польотів в Торонто, Монреаль з західної Європи. Значно менше з східної Європи, але є ( Стамбул, Варшава, Відень). Залежить звідки ви вилітаєте, який бюджет, скільки пересадок ви можете перенести ( наприклад з собакою або кицькой можуть бути пересадки обмежені). Шукайте єдиний квиток до Вінні з пересадками ( не окремі квитки на кожен рейс). Пам'ятайте що внутрішній канадський перевізник air Canada співпрацює з Lot/Lufthansa/Swiss/Austrian/Brussels/Turkish
-
Ми замовляли не з Чехії,а зі Словаччини але через чеське консульство у Вінніпезі. Спробуйте звернутись до них,і гроші ми просто клали у конверт і все,ніяких переказів не робили, консул сказав що вони зазвичай так і роблять
-
Тоді звʼяжіться з ними у телефонному режимі, поясніть ситуацію, там всі дуже привітні,впевнена щось придумаєте
-
Ще раз дякую 👍
-
ну конверти з нашими доками уже у них, так що піздно
-
було і 40, але в середньому, 19. Не до роботи і додому, а туди сюди, то те забрати, то те купити. Реальний розхід. Нічого не підвисає, машина
-
Если прогрел, доехал до работы, потом снова прогрел и до работы, наверное да. Но я сомневаюсь что бортовик не врет. Думаю в минус 25 с прдвисающей коробкой до 30 доходило ))
-
Я на 2.2 дизеле еще в ес прогрев 3 км путь, стоянка, 1км путь, стоянка и 3км путь добился расхода в 20 ))) решил что так движок угроблю и продал.
-
аааа, та в мене взагалі 2.5л) в мене 11літрів, я не жаліюсь взагалі. то на робочій такі цифри)
-
Я про свою ))
-
Хто знає де сьогодні можна знайти укр рос консультанта рбс ?
-
Доброго дня всім
-
Шукаю роботу на full time або part time.
-
www.canada.ca/en/services/benefits/ei.html Да, нужно подать заявку на этом сайте
-
Хто знає чи можна отримати грошову допомогу на перший час в Вінніпезі по втраті роботи, роботодавець не продлив договір сказав про це в останній день.
-
Во фрешко чай с бергамотом ☕️ есть
-
Машини не маю
-
Education - University
-
Lever Intermediate
-
Образование, опыт, машина, район Виннипега, английский?
21 Jan 2023, 23:31
152944/187633
31 minutes ago