Winnipeg for Ukrainians - chat
-
термінали є. перекладачів нема.
-
Дякую, все ніби є
-
Може хтось напише більш детально, але Калгарі це найновіший аеропорт в Канаді ( якщо не помиляюсь його велику реконструкцію закінчили перед самим ковідом). Тож вся електроніка там точно не гірше ніж в Торонто. Лінк аеропорту: Yyc.com
-
В терминалах есть украинский язык,там все максимально просто,особенно если заполнить декларацию в arrive can до прилета
-
Ребята, подскажите пожалуйста что указывать в этом пункте при снятии ограничений? Нашла видео в ютубе, кто-то в первом слева пункте ставит галочку, кто-то в первом справа. 😵💫
-
Ну так від 14 до 36, це ніяк не означає що буде 9 місяців)
-
Service Canada (актуальна іформація по Вінніпегу) Minimum hours to be qualified 700 Benefits will be payed for period 14 up to 36 weeks Що стосується перших 2 тижнів без оплати - принаймні так БУЛО до 2018 року. Можливо, щось змінилось.
-
Це не означає що вам нарахують 36 тижнів, якщо ви відпрацювали 700 годин, я за це
-
36 тижнів й буде вам 9 місяців +/-
-
Privat sale тому що
-
Любимый чай♥️
-
Податок береться із заявленої вартості у виадку, як що купуєте у ділера. Як що privat sale - тоді з kelley blue book (тобто ринкова вартість)
-
Мы прилетели,правда ещё в 2022. Ворк пермiт ждали около 8 часов 🙄🤦Там все есть,много терминалов, аэропорт очень современный
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, нет ли сейчас проблем с регистрацией нового аккаунта в доставках Uber Eats и DoorDash в Виннипеге и можно ли расчитывать на такую подработку по прилету после покупки авто? Слышали что есть очереди и долгая регистрация в этих сервисах.
-
Мені насправді набридло вдома, зараз би залюбки ремонт робив, але роботу змінювати не дуже хочу, щоб шукати нову)
-
Я відпрацював 1400+ годин, 21 тиждень в мене… тому хз хз Я думаю що від ставки ще залежить, точніше скільки ви відраховуєте на еі
-
За 700 - скоріше 14, як що працювали повні 52 тижні - то може й 36 12 - це мій персональний рекорд :), 10 з них був в Red River College 🎓, фулл тайм за партою, як що що :) 36 - я б на висидів нічого не роблячи 😵💫
-
Получается могут дать закрытый пермит?
-
Предполагаю, справа сверху тогда
-
Еще нет работы, заполняю для снятия ограничений с вп
21 Jan 2023, 23:31
153003/187560
2 minutes ago