Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора ,підкажіть є люди які працюють в MPI або в страховій компанії?
-
Я не местный в этих делах, но знаю что вроде как тут есть какие-то мамочки Виннипега. Там вам уж точно подскажут
-
Это autopac
-
865 McGregor Street, там есть украискоговорящая девушка
-
Доброго дня! Підскажіть чи можна здавати металеві банки з під коли? І чи можна їх зминати?
-
Є community centers в кожному районі. Краще район - краще буде community center.
-
Звичайно їх просто кладуть в recycling. Їх переробляє контрактор від city. Якщо назбирали кілька кг, ( можна змінати) то можна відвезти алюмінію в urban mine біля IKEA , і вам дадуть коло 5-7 дол за кг ( якщо я правильно пам'ятаю ціну).
-
Привет всем. Ищу работу, есть опыт в монтаже электроприборов, прокладка кабелей, технически подкован, могу работать на производстве, на стройке или складе. Английский средний, большой опыт работы с компьютером и офисным оборудованием. Есть Канадские права
-
Привіт! питання про Criminal Record Check. одна довідка дійсна лише на одну вакансію і лише в одну організацію? спасибі
-
Дякую, просто звикли сортувати сміття після європи))
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуста консультанта в CIBC укр/рус говорящего. Спасибо большое. Всем хорошего вечера.
-
Сначала её нужно получить на руки и потом уже загрузить в заявку на pr
-
Друзі, хто літав через KIWI? Є нормальні білети до Європи для батьків. Такі ж рейси є і операторів але дорожче. В чому обман
-
Возьмите эти же билеты на сайте авиакомпании. Не берите через посредника.
-
Никакого обмана. Билеты без багажа
-
Потім з'ясується що ви купили невснуючі квитки або вам надішлють повідомлення про доплату. Але справа ваша.
-
В даному випадку ціна вище в два рази
-
У авиакомпании Вы имеете в виду или что за операторы? Если у авиакомпании, то может Вы различий в мелких деталей не заметили, там же миллион нюансов
-
На площади Ломбард в небоскребе украинка Teller, может повезет попасть на ее смену
-
І так, і дивився в одній авіа по ТРЦ цільний. В два рази дорожчий на 1000
21 Jan 2023, 23:31
153181/188100
about a minute ago