Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора, земляцтво!) Якщо хто має посилання на форму реєстрації у Вестерні -- скиньте, будь ласка. Приїздить сім'я з дитинкою з обмеженнями, хочу їх зареєструвати своєчасно на зустрічі зі спеціалістами і волонтерами. Дякую заздалегідь всім)
-
Попередня реєстрація Вашого запланованого прибуття до Манітоби Якщо Ви є власником візи CUAET, і Ви впевнені у даті свого приїзду, заповніть цю форму. Для отримання інформації про послуги, доступні для осіб, які мають Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки (CUAET), відвідайте www.uccmanitoba.ca або www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine forms.gle/igzXooBPboRLacA1A
-
www.gov.mb.ca/labour/standards/claims.html#:~:text=Employees%2C%20who%20believe%20their%20employers,or%20when%20the%20incident%20happened.
-
Хто вже продовжував вінпас за 53.90/місяць на наступний рік, ви подавали онлайн як нову заявку?
-
Дарья, а трак драйверы, это же получается уже federally regulated, эта форма не подойдет? У нас тоже такое. То чеки непонятные выдал , то последнюю зарплату вообще не заплатил.
-
Думаю да. Лучше им позвонить на 800-641-4049 уточнить, и они в правильном направлении отправят, вероятно другая форма или заявление
-
Дорого вечора ! В приготуванні до Великодня та Вербної неділі є запитання і прохання до українців у Вінніпезі 😊 Можливо хтось знає де можна назбирати вербові котики ( такі як на фото)? Поділіться будь ласка локацією , дякую та хорошого вечора 🫶
-
В мпи, но нужно будет уточнить у самого дилера
-
Если покупаете у частника, то в мпи. Если у дилера в кредит, то в самом салоне
-
Или вы имеете ввиду собаку?🌚
-
Государству