Winnipeg for Ukrainians - chat
-
якщо хтось в пошуках гарного бухгалтера з багаторічним досвідом роботи, з питань податкової декларації пишіть мені в особисті
-
Добрий день. Хто може знає, чи підходять українські електронні права з діїї для роботи в Uber.
-
Доброго дня, можливо хтось знаєш електронну пошту aircanada ? Буду дуже вдячна 🫶
-
Здравствуйте! Ребят, кто хотел пойти на концерн 19 января на Wellboy, есть 2 билета, по ошибки купила 2 раза по два шт😞. Кто хотел пойти и не купил еще, пишите.)
-
Термопласта есть,я не правильно написала.Нужна еще термопрокладка
-
Подскажите что за бумага для офицеров в аэропорту? Лечу в понедельник. Всем спасибо
-
Дякую
-
Кстати здесь капуста других сортов. Более жёсткая и красится обычно дольше у меня. Это я к тому что тот самый вкус может не получиться воспроизвести. 😢
-
Хух, спасибо добрый человек)
-
Сайт сегодня слетел, у всех так. Просто пусто. Что-то они писали ранее про сегодняшнее число. Может завтра заработает
-
Подскажите такой вопрос. Захожу на аккаунт ircc, что бы скачать бумагу для офицера с аэропорта, а у меня на аккаунте пусто, то есть даже аппликации нету. Как быть?
-
Попробуйте kosher or pickling salt. Продаётся там же где обычная во всех супермаркетах. Это Крупная соль для засолки.
-
Напишите свой вопрос в этой группе. Там много кто летел в Канаду с животным. t.me/dV4EHPl3TQIzZjA0
-
Всім привіт. Підкажіть, де можна знайти взірець резюме для загальнотрудових робіт (general labor jobs), якщо ніколи на таких не працював?
-
Доброго дня, можливо знайти кам'яну сіль в Вініпезі. Хочеться капусти наквасити.
-
Привіт усім) хочу запитати можливо є хтось хто летів у Канаду з собакою ?
-
Так, будуть питання, але тримати вас ніхто не буде. Мій син вилітав з Варшави з простроченою біометрією, були питання, але пройшов без проблем.
-
Попробуйте он-лайн amazon.ca Newegg.ca Или зайдите здесь в Виннипеге в магазин Cdccomputers.com
-
Після того як хтось закінчив користуватися номером телефону, закінчив контракт і не перевів номер на новий контракт з іншою компанією, той номер може бути використаний для нових клієнтів. Тож сітуацію як у вас -можлива.
-
Термопрокладки как и термопасту можно на амазоне заказать, в магазинах подобного товара не видел. С термопрокладками аккуратнее, они бывают разных толщин
21 Jan 2023, 23:31
1537/186904
13 minutes ago