Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт. Мені потрібні однодолорові монети. В якому магазині їх можна заміняти?
-
В банку «роллами» дадуть
-
Речь о людях, у кого нет БанкID
-
Спасибо вам огромное!!!
-
На форксі вчора не працювала
-
Ще є диван але фото зроблю пізніше
-
Добрий день, я буду зʼїзджати з каартири на 1590 Henderson Hwy,квартира однобедрумна, вартість в місяць 1025 все включно є спортзал та басейн в будинку, підземний паркінг 80 інтернет 35 баксів можна домовитись з сусідами, квартира мебльована, хочу меблі залишити в квартирі, диван, ліжко стіл та стільці, віддам за 300 доларів все!
-
Всім привіт, закінчується знижка на проїзний Peggo (так як прожив вже рік у Вінніпезі). Можливо хтось знає як продовжити ще на рік?
-
Стоит попробовать. Я знаю семью которым продлили еще на год. Подаваться так же как и первый раз
-
Всім доброго дня! Швидкісний інтернет від 45$ Контакт на фото.
-
Друзі, всім привіт! Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠️👨🔧 Більше 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Також є телеграм-група, де публікуються фото/відео деяких ремонтних робіт, щоб ви мали змогу залишати свої відгуки за роботу💌 Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️ t.me/phonerepairwinnipeg
-
Если зарплата не ниже минимальной вышла за прошлый год, а нужно будет подать данные налоговой декларации, то можно не пробовать. Первый год всем дают, а дальше только малоимущим.
-
Вот критерии для получения винпас
-
Я працюю за мінімальну, мама за більше, ніж мінімальну та обом продовжили ще на рік. То треба подавати 100%
-
Возможно эти цифры указаны как фактическая зарплата за прошлый год. То есть если работали только месяцев 10, то выходит что даже с минимальной зп будет можно податься опять на винпас.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, на скільки сильно відрізняється Нетфликс "базовий з рекламою" від "базовий" ? На скільки багато реклами в першому варіанті?
-
Можете попробовать с рекламой, если не подойдёт то просто перейдете на более дорогой тариф. В таком случае просто подписка уменьшится с месяца, например до половины месяца. Типа разница цен тарифов.
-
Пару раз за полноформатный фильм. Терпимо
-
Спасибо что записал меня в эксперты, приятно) Америка мною уже открыта 😉
-
Прикольно слышать совет от эксперта🤣 Я может вам Америку открою, но на провинциальный этап она вообще не нужна🤣 А на федеральный с діі без заверения подходит...
21 Jan 2023, 23:31
154061/186937
about 4 hours ago