Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Собираюсь на днях. Но есть старый паспорт ещё на год и там есть виза. Так что я не сильно тороплюсь
-
Підскажіть будь ласка, хто має номер людини яка робить канадське резюме.
-
📌📌📌📌📌📌📌📌 🚗 Требуются Водители 🌐 Локация: Словения,Хорватия,Австрия, Германия,Италия 🚙 Условия: -С личным или арендованным автомобилем -Зарплата ежедневно от 2000€ за рейс -компенсация расходов -Маршрут 250-600 км 🌍 Приглашаем водителей со всей Европы. 👥 Присоединяйтесь к нашей команде! 📌 Все вопросы в Личные сообщения
-
Марьяна.очень рекомендую мастера
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Робили через дзвінок по телефону бо загубили,чекали тиждень,прийшла поштою
-
Вы также извините за тупой вопрос.если вам ответят ДА,пойдете кружиться вместе?))если ответят НЕТ,у вас самочувствие резко улучшится?
-
Всім привіт. Мене звати Лілія, шукаю роботу, бажано фул-тайл, але розгляну і парт-тайм. Про себе: •Маю 3 роки досвіду в сфері обслуговування як касир (працювала в піцерії), маю також перехресний досвід на кухні. •Англійська на рівні Б1+ •Маю фуд хендлер і смарт чойсес сертифікати •Можу працювати з 14:00 до 22:00 по буднях і з 8:00 до 22:00 по вихідним •Швидко адаптувуюся і вчуся Шукаю роботу в сфері обслуговування (заклади харчування або магазини) як касир або роботу на кухні. Якщо ви десь працюєте, а там потрібні працівники, то дайте мені знати. Гарного дня!
-
Если у всех это массовое явление (внезапно), то тогда стоит обратить внимание на новости . Возможно, есть опасность жизни и здоровью. Очень рациональный вопрос, я бы не ржал на вашем месте.
-
Кидайте палити цю дурь. Або міняйте постачальника 🙃 Алкоголь та наркотики є тригерами на вертіго (Як що світ почався кружитися навколо вас) 🧐 Як що "головокружіння" як від чуття слабкості, (light head, dizziness) то, може бути , через нестачу вітаміну D ==> тоді в аптеку й 2000 UI що дня на місяць - два - три Потім понизити до 1000 й так тримати Останне слово залишу лікарям, бо самолікування шкідливе для здоров'я Доброго дня та чудового настрою
-
Аби ж то я хоча б вживав ті наркотики або алкоголь, але замість того вчора вітаміну випив ))) Мабуть тиск низький був. Але я не тискощалежгий і до того ж на роботі у колеги те саме сьогодніз ранку. Слабкості ніякої, а таке відчуття наче хильнув грам 200 горілки. Зараз наче краще після кофе.
-
Доброго дня! Ми раді запросити Вас на захоплюючу подію, яка відбудеться 10 березня. Приходьте разом зі своїми дітьми віком від 8 до 10 років, щоб прийняти участь у тренуванні а також побачити захоплюючий виступ професіоналів у світі артистичного плавання Національної команди Канади. Це буде незабутнє дійство, яке надихне вашу дитину до нових досягнень та підкаже, як розвивати в собі спортивний дух. Не пропустіть цю чудову можливість зануритись в атмосферу артистичного плавання. Захід безкоштовний для всіх дівчат і хлопців і триватиме з 11 до 12. О 12.30 у вас є можливість поспілкуватись зі спортсменами Національної команди Канади. Усе що потрібно для тренування: плавальний купальник (для дівчат) або плавки (для хлопців), рушник, капці (та окуляри для плавання - за бажанням) та бути готовим для веселощів! Місцезнаходження: Pan Am Pool | 25 Poseidon Bay, Winnipeg, MB, R3M 3E4 Реєстрація за посиланням: aquaticasynchro.com