Winnipeg for Ukrainians - chat
-
І лижі у Домінікану 😁
-
Из костко 🤣🤣
-
Ныряют на West Hawk lake точно, озеро в кратере метеорита. Но ему ещё понадобится тёплый костюм, там вода очень холодная даже летом. Ну и ехать только на своём транспорте, рейсовых автобусов нет. Везти или нет, не скажу. Это вам решать глядя на общую картину :) у нас вот лежит полный набор предметов для художественной гимнастики и пара костюмов для выступлений. Оставить или отдать хозяйка не могла (тоже 15 лет), а нам было легче согласиться.
-
А писали все из окопа, конечно же)
-
Мені за все літо лінь було до великого озера доїхати, один раз була на найближчому, де води по коліно 😆 Але так, якщо на машині то тут багато озер і всякі гарні місця є. Я всі зберегла на гугл карті, може колись доїду 😹
-
Сенс, є тут теж саме, якщо нове захоче купити треба буде множити на 2,3 або навіть 4 ціну, бо ціни тут скажені, вигідніше все що можливо брати з собою, я так + 2 валізи по 30кг взяв на 180 баксів, але вигодав на речах 2000 баксів точно
-
Ааа, сдали их контору) ясно
-
Так,вініпег біч
-
Red river.
-
После ловли раков в ред ривере там чистота словно в 15 автобусе.
-
А там не мутно?
-
Не шарю, скажу честно. Я только рыбок в красном море смотрела, до сих пор в восторге)
-
Та ладно, муляка в Лейк Виннипег + Манитоба Лейк- это просто песня. Мечта аквалангиста👍
-
Кто в ближайшее время летит с Украины в Виннипег?Хочу попросить привезти таблетки за вознаграждение!Пишите в личку пожалуйста
-
Упускаешь... Обнаженные индусы, уфффф🌚
-
На прошлой недели было 2 дня подряд. Выпивала кофе и было еще хуже. Давление взлетело, спасалась таблетками.
-
Доброго дня усім) Можливо хтось був останніми днями у консульстві в Едмонтон? Підкажіть ,будь ласка, кілька питання з приводу подачі на закордонний паспорт . Чи фото роблять на місці або потрібно мати з собою ? Чи потрібно купляти конверти для відправки готового паспорта або ж забирати самому ? Та яка в загальному там ситуація? Реально потрапити на час свого запису ? Дякую за відповіді 🫶
-
Привіт! Чим ви пересилаєте посилки по Канаді?
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня. Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Підкажіть будь ласка чи дають ворк перміт зараз по візитор візі cuat якшо вказував в заявці шо хочеш працювати в Канаді?
21 Jan 2023, 23:31
4 minutes ago