Winnipeg for Ukrainians - chat
-
www.facebook.com/122903067902358/posts/pfbid0WZf2TMRn5HkbC2PovuXQiqfD3BZW5AXpbk6Uagioe79HWQZW8CtQHRu5MQzLBxe3l/?sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f 👆👆👆лінк по отриманню безкоштовного Різдвяного кошика 👇👇👇
-
Всім привіт. Я нещодавно прилетіла у Вінніпег, потрібна будь-яка робота, я швидко навчаюсь! Англійська погана, але в процесі вивчення. Можливо комусь потрібні працівники? Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу. 😊
-
Якщо коротко, то це форма на поверенення податків для тих, хто заробляє в рік нижче встановленої провінційної планки. Якщо в деталях, то ось посилання www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4210/gst-hst-credit.html
-
Да, моё второе образование- нутрициолог, вхожу в ассоциацию нутрициологов Канады и Украины :) так что могу подсказать. Пишите в личку.
-
Это я :)
-
Вы можете отменить это в любой момент. Не обязательно чтоб менеджер был русскоговорящий, главное чтоб он был добросовестный и не впихивал вам что не надо. В CIBC есть много хороших ребят, но к ним надо за ранее записываться как и в любой другой банк.
-
Я хочу :) написала вам в особисті
-
Вот отпаривателя нету..... хотела купить , подумала, "я и так хорошо выгляжу " 🤑☺️