Winnipeg for Ukrainians - chat
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон +12042908045 Доброго дня. Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці. Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg +12042908045
-
Всем здравствуйте, я вернулся из суточного бана🤣
-
Как-то краем уха слышал про club200🌚 сходите - расскажете
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Ну как пермач влепят- так сразу
-
На т4 должно быть написано сколько заработано, а сколько в налоги и CPP. Га второй страничке ( или на обороте) должна быть расшифровка что каждое поле (строка) обозначают. Каждое поле в т4 имеет свой номер , соответствующий номерам строк в налоговой декларации
-
Доброго дня. Плануєте придбати авто, запрошую відвідати Cadillac. Тут є великий вибір хороших авто. В наявності користуванні автомобілі та нові. По всіх питаннях проконсультую українською чи польською а можу й англійською😁Підберемо саме такий автомобіль який Вам потрібно. Для отримання кредиту вам потрібно перебувати у Канаді більше 5 місяців та працювати мінімум 3 місяці. І саме там я й працюю механіком, тому можу й допомагати з обслуговуванням автомобіля😉 Буду радий допомогти та бути Вам корисним. До зустрічі, Олексій🇺🇦🇨🇦 Jim Gauthier Cadillac +1 (431) 294-0181 2409 Mcphillips St., Winnipeg
-
негоже ватноязычным на кадиллаках разьезжать