Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Плануєте придбати авто, запрошую відвідати Cadillac. Тут є великий вибір хороших авто. В наявності користуванні автомобілі та нові. По всіх питаннях проконсультую українською чи польською а можу й англійською😁Підберемо саме такий автомобіль який Вам потрібно. Для отримання кредиту вам потрібно перебувати у Канаді більше 5 місяців та працювати мінімум 3 місяці. І саме там я й працюю механіком, тому можу й допомагати з обслуговуванням автомобіля😉 Буду радий допомогти та бути Вам корисним. До зустрічі, Олексій🇺🇦🇨🇦 Jim Gauthier Cadillac +1 (431) 294-0181 2409 Mcphillips St., Winnipeg
-
негоже ватноязычным на кадиллаках разьезжать
-
Завжди можна англійською. Я так завжди роблю.
-
это личное дело человека, как доп опция, рассказать какими ещё языами он владеет. есть гос. язык англ или франц. не подобається державна? відповідне обслуговування і отримаєте! на английском
-
Чёт интересно, русский прекрасно понимаете💁♂
-
За офіційною статистикою, у Вінніпезі 15% українців, або людей українського походження. А зараз за останні два роки цей процент тільки збільшився. Робіть висновки.
-
Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. (С)
-
мои дети не будут знать русский язык. через мой труп
-
З власного досвіду знаю що більша частина з ким я спілкувався і хто приїхав до 90-х або їх діти, не знають російської. Зате 100% з них знають англійську.
-
это не имеет значения, нас обьединяет кое-что одна, мы- разные, но у нас есть у всех одно общее