Winnipeg for Ukrainians - chat
-
За офіційною статистикою, у Вінніпезі 15% українців, або людей українського походження. А зараз за останні два роки цей процент тільки збільшився. Робіть висновки.
-
Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина. (С)
-
мои дети не будут знать русский язык. через мой труп
-
З власного досвіду знаю що більша частина з ким я спілкувався і хто приїхав до 90-х або їх діти, не знають російської. Зате 100% з них знають англійську.
-
это не имеет значения, нас обьединяет кое-что одна, мы- разные, но у нас есть у всех одно общее
-
тогда вопрос. должно ли этого кого-то волновать, что не только украинцы сидят в чате "виннипег для укранцев?" я вот что-то не знаю украинцев, которые зависают в чате русский винипег и слава богу
-
Я б не був таким впевненим.
-
Моя донька після лютого 2022 року принципово не розмовляє російською хоча прекрасно нею володіє.
-
Just curious. А какого чёрта ты тут делаешь? Создательница чата - русская, из админов только один говорит на украинском, тебе не жмёт? Всё это сделано, чтобы мы тоже могли вам помочь чем можем, хоть и без украинского, но помощи тебе явно не нужно. Вот ты тут - чтобы что?
-
Це зрозуміло ,ті що завжди спілкувались російською важко переключитись,але спробувати було б не погано ,ми усі розуміємо російську ,але я зі своїх власних переконань розмовляю українською ,також були моменти коли потрібно допомогти клієнту ,розмовляю української ,клієнт нія(рос.) ,розуміємо один одного і якщо можу допомогти ,допомагаю,справа тут в іншому ,але я завжи задаюсь в таких випадках питанням ,а чи дійсно це українець,тому що корупція в нашій державі не зникла і багато проданих паспортів кацапам,тому будьте обережні ,кому допомагаєте чи це дійсно свої
-
А як Ви відрізняєтет"своїх". Мову можна вивчити. И язык можно знать. Какие критерии "своих"? Дякую.
-
Тоді зніміть назву чата, щоб не вводила в оману - щоб ми не думали, що цей чат для українців. Напишіть чесно - наприклад, що цей чат для російськомовних. А так виходить, що в чаті ДЛЯ Українців за УКРАЇНСЬКУ мову ще й гноблять адміни.Спробуйте бути чесними
-
Боже, приїхали на інший континент, на край світу - але срач привезли з собою. Що з Вами, люди? Та схаменіться вже! Чи й тут будете ділити на своїх та чужих? Як це все набридло...
-
З вашої поведінки видно, що вас "корежит" від української в чаті для українців. Що у вас з логікою? Знайдіть, де я казала, що не можна українцям говорити російською. Можна звичайно. Це ви кидаєтесь на людей, які тут - в чаті для українців говорять українською. Що вас так бісить, якщо ви реально адмін в чаті для українців? Що ми говоримо рідною мовою?
-
Важливо залишатися людиною незалежно якою мовою спілкуєшся. Якщо не знаєш російської чи української, завжди можна перейти на будь-яку з державних мов Канади. І нема ніякого срачу. Всі іммігранти і ніхто не в праві вимагати спілкування іншою мовою крім двох державних. Ви ж не будете заставляти індусів чи китайців говорити до вас українською чи російською. От і сприймайте всіх навколо як рівних.